(Poistunut julkaisusta)

Verkostopäällikkö
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Kunnallisella puolella toimiva asiakkaamme hakee Vesihuollon verkko-osastolle Helsinkiin

Verkostopäällikköä

vastaamaan verkko-osaston operatiivisen toiminnan kehittämisestä

Verkostopäällikkönä tunnistat verkko-osaston toiminnan kehittämistarpeet ja kehität ja yhtenäistät toimintaa niiden pohjalta. Osallistut verkko-osaston johtoryhmätyöskentelyyn. Tavoitteenasi on myös omaisuuden hallintaan liittyvän operatiivisen toiminnan kehittäminen edelleen omaisuuden hallinnan standardia (ISO 55000 omaisuudenhallinta) hyödyntämällä.

Tehtävässäsi vastaat Helsingin tukikohdan toimintaan liittyvistä asioista ja toimit myös vastuuhenkilönä vakavissa vesihuoltoverkostojen kriisitilanteissa toimialueellasi, käsittäen myös resurssien, toimintojen ja kriisiviestinnän koordinoinnin. Osallistut lisäksi talousveden laadun seurantaan ja vastaat verkostoveden laadun parantamisesta.

Odotamme sinulta

Roolissasi tarvitset erinomaista vesihuoltoverkostojen hydraulisen puolen osaamista ja kehittämishalua ja -kykyä. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään 5 vuoden työkokemus. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja ja valmiuksia hyödyntää tehokkaasti erilaisia vedenjakeluun liittyviä järjestelmiä. Arvostamme analyyttista ja ratkaisuhakuista toimintatapaasi sekä pitkäjänteisyyttäsi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä hallita isoja kokonaisuuksia sekä englannin kielen taitoa.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa, yhteiskunnallisesti tärkeissä tehtävissä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden kehittää sekä kehittyä ammatillisesti. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Hakeminen

Lisätietoja tehtävästä saat seniorikonsultti Laura Niemeltä, puh. 050 3780862. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisella hakulomakkeella viimeistään 25.3.2018.