Verkostomanageri Kotkaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020
Oletko positiivisesti jämpti ja myyntihenkinen rakentamisen tai lvi:n ammattialainen? Etsimme sinua Kotkan tiimiimme, missä meillä on avoinna
 
VERKOSTOMANAGERIN TEHTÄVÄ
 
Miksi kannattaa tulla töihin Coorille?

Me coorilaiset kehitämme aktiivisesti toimintaamme ja olemme aina avoimia kehitysehdotuksille. Tarjoammekin sinulle työpaikan, jossa pääset aidosti vaikuttamaan työnkuvaasi ja vastaamaan alueesi kannattavuudesta. Pesti on totta kai kokoaikainen ja vakituinen nykyaikaisine työn joustoineen (mm. etätyömahdollisuus ja joustava työaika). Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja huiput työkaverit. Työpöytäsi sijaitsee ainutlaatuisen Karhulan teollisuuspuiston alueella. Työssäsi onnistumisessa sinua auttavat ison talon tukitoiminnot, sekä uudistettu perehdytysprosessimme, jolla haluamme varmistaa, että saat avaimet esimiestyöhön Coorilla ja tutustut yritykseen.
 
Mitä verkostomanagerin tehtäviin kuuluu ja mitä odotamme sinulta?

Verkostomanagerina päätehtäviisi kuuluu huolehtia yhteydenpidosta sidosryhmiin. Tämä tarkoittaa, että otat rohkeasti yhteyttä alueen yrityksiin ja toimit LVI-puolen yhteyshenkilönä ja johdat alueen verkoston suunnittelua.  Verkostomanagerina kehität myös  Teollisuuspuiston infraa ja teet pitkän tähtäimen suunnitelmaa, joka koostuu mm teiden kunnossapidosta ja muista infraan liittyvistä projekteista. Ehkä sinulla onkin jo aikaisempaa kokemusta myynnin tehtävistä LVI-puolella tai olet rakentamisen ammattilainen ja projektien vetäminen on sinulle tuttua. Lasket projekteja ja vastaat niiden hinnoittelusta ja suunnittelusta. Budjetista ja lisämyynnistä vastaaminen ovat olennainen osa työtäsi.
 
Olet LVI-tiimin esimies ja autat tiimiäsi kehittymään sekä huolehtimaan asiakkaidemme sujuvasta arjesta. Esimiehenä vastaat myös työturvallisuudesta, mikä on Coorilla ensiarvoinen asia. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.
 
Olet työskennellyt esimiesroolissa tai asiantuntija tehtävissä muutaman vuoden ajan. Koulutustaustaltasi toivomme, että olet rakennus- tai lvi-insinööri. Tulet hyvin toimeen kaikkien kanssa ja sinulla on hyvät neuvottelutaidot. Pidät asiakasta aidosti tärkeänä ja työskentelet aina tämä mielessä. Aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä et välttämättä tarvitse, tärkeämpää on että haluat toimia esimiestehtävissä. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa ja muu kielitaito katsotaan eduksesi.
 
Kiinnostuitko?

Jos tämä kuulosti aivan sinun työpaikaltasi toivomme, että lähetät meille hakemuksesi ja ansioluettelosi 7.6. mennessä.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse sopimuspäällikkö Tiina Ström- Vakola tiina.strom-vakola@coor.com. Kirjoitathan sähköpostisi otsikkokenttään Verkostomanageri.
 
Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.
 
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot