(Poistunut julkaisusta)

Verkostokonsultti HR-projektiin Ouluun
HR4

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2018

Ota loikka tulevaisuuden HR:ään! Olemme innostuneita ja osaavia henkilöstötyön edelläkävijöitä, joilla on työkalupakissaan ainutlaatuinen yhdistelmä HR-palveluita. Tule luomaan kanssamme parempaa työelämää!

Verkostokonsultti HR-projektiin Ouluun

Haemme asiakkaallemme vähintään vuoden mittaiseen projektiin osa-aikaista (2 päivää viikossa) HR Manageria Oulun seudulle. Etsimme tehtävään ensisijaisesti verkostokonsulttia, joka toimii oman yrityksen tai toiminimen kautta HR4:n alihankkijana. HR Managerina teet vaikuttavaa HR-työtä mielenkiintoisessa projektissa asiakasorganisaatiossamme, tuottaen loistavaa henkilöstö- ja asiakaskokemusta.

Odotamme sinulta monipuolista HR-generalistin osaamista. Vahvuuksiisi kuuluu työsuhdeosaaminen ja sinulla on kokemusta yhteistyöstä luottamusmiesten ja liittojen kanssa, sekä mielellään kokemusta tuotannollisessa ympäristössä työskentelystä. Kokemuksesi kautta sinulla on näkemystä HR-työn vaikuttavuudesta erilaisissa ympäristöissä ja organisaatioissa. Sovit joukkoomme, mikäli liiketoimintalähtöinen HR-työ on intohimosi ja olet toimintaotteeltasi asiakaslähtöinen, joustava ja aikaansaava. Pystyt vaivattomasti sopeutumaan asiakkaan tilanteeseen ja toimimaan konsultoivalla ja vakuuttavalla otteella vaihtelevissa tilanteissa.

Tarjoamme osaavalle HR-alan yrittäjälle yhteistyömahdollisuuden, jossa pääset hyödyntämään HR-osaamistasi laaja-alaisesti ja työskentelemään tiiviisti osana asiakkaan arkea. Mahdollisuuksien mukaan voimme tarjota myös muita HR-toimeksiantoja. Asiakasprojekteissa toimiessasi pystyt hyödyntämään HR4:n palvelukonseptia, työkaluja sekä yli sadan hengen osaavaa kollegaverkostoa. Tukenasi ovat digitaaliset ratkaisumme sekä alan parhaat käytännöt. Laumastamme löytyy henkilöstötyön, palkkapalveluiden, konsultoinnin, valmentamisen ja tutkimuksen ammattilaisia. Olemme alamme vahva kasvuyhtiö ja kuulumme osaksi Accountor-konsernia. Työtämme ohjaavat arvomme: luottamus ja arvostus toistemme työtä kohtaan sekä rohkeus tehdä asioita uusilla tavoilla, katse tulevaisuudessa.

Innostuitko? Lisätietoa yhteistyömallista kumppanikonsulttiemme kanssa antaa Senior rekrytointikonsultti Jenna Jussila, p. 050 442 8444 (ei tavoitettavissa 22.12.2018 - 1.1.2019). Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.1.2018. Etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.