(Poistunut julkaisusta)

Verkostokonsultti HR-projekteihin
HR4

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Ota loikka tulevaisuuden HR:ään! Olemme lauma innostuneita ja osaavia henkilöstötyön edelläkävijöitä, joilla on työkalupakissaan ainutlaatuinen yhdistelmä HR-palveluita. Tule luomaan kanssamme parempaa työelämää! Haemme laumaamme yhteistyökumppaniksi

Verkostokonsulttia HR-projekteihin

Verkostokonsulttina pääset tekemään vaikuttavaa HR-työtä mielenkiintoisissa projekteissa asiakasyrityksissämme eri toimialoilla. Teemme syvällistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja tuotamme asiakasorganisaatioissamme loistavaa henkilöstö- ja asiakaskokemusta. Verkostokonsulttina työskentelet HR4:n toimeksiannoissa HR4:n alihankkijana oman toiminimesi tai yrityksesi kautta. Projekteissa pääset osaamisprofiilisi mukaisesti esim. rakentamaan asiakkaiden HR-funktiota, työskentelemään henkilöstöpäällikkönä, HR-generalistina tai asiantuntijana tietyllä HR:n osa-alueella, joko osa-aikaisesti tai täysipäiväisesti.

Odotamme sinulta kokemusta monipuolisista HR-tehtävistä, esim. henkilöstöpäällikön tai HR-koordinaattorin työstä. Laajan asiakaskuntamme ja monipuolisten projektien myötä haemme kumppaniksemme niin kokeneita senior-osaajia kuin kasvupolullaan olevia HR-ammattilaisia. Haluat tehdä työtä tassut savessa, osana asiakkaan arkea. Kokemuksesi kautta sinulla on näkemystä HR-työn vaikuttavuudesta erilaisissa ympäristöissä ja organisaatioissa. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja suomen lisäksi myös englanti on sujuva työkielesi. Toivomme, että tavoitteenasi on toimia yrittäjänä ja kumppaninamme pitkällä tähtäimellä.

Sovit verkostokonsulttien laumaamme, mikäli liiketoimintalähtöinen HR-työ on intohimosi ja olet toimintaotteeltasi asiakaslähtöinen ja joustava. Meille HR4:läisille on lajityypillistä, että pystymme vaivattomasti sopeutumaan ja asettumaan asiakkaan tilanteeseen. Olemme lauma innostuneita ja osaavia henkilöstötyön edelläkävijöitä sekä alamme suurin kasvuyritys. Tekemistämme ohjaavat HR4:n arvot: arvostus ja luottamus toistemme työtä kohtaan sekä rohkeus tehdä asioita uusilla tavoilla, katse tulevaisuudessa. Toimimme hyvällä fiiliksellä ja lähellä asiakasta.

Tarjoamme sinulle yhteistyömahdollisuuden alan aitiopaikalla sekä monipuolisen asiakaskuntamme myötä vaihtelevia ja mielenkiintoisia projekteja. Asiakasprojekteissa toimiessasi pystyt hyödyntämään HR4:n palvelukonseptia, työkaluja sekä yli sadan hengen osaavaa kollegaverkostoa. Tukenasi ovat digitaaliset ratkaisumme sekä alan parhaat käytännöt. Laumastamme löytyy henkilöstöjohtamisen, palkkapalveluiden, HR-ulkoistuksen, konsultoinnin, valmentamisen ja tutkimuksen ammattilaisia.

Etsimme verkostokonsultteja koko Suomen alueelle, tällä hetkellä erityisesti pääkaupunkiseudulle ja Kymenlaaksoon (Kotka, Kouvola).

Haluaisitko toimia kumppaninamme? Mikäli tapamme toimia innostaa sinua, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa Senior rekrytointikonsulttimme Jenna Jussila, p. 050 442 8444 (heinäkuussa tavoitettavissa torstaisin klo 10-11).