(Poistunut julkaisusta)

Verkostoinsinööri
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Haemme vesihuollon verkko-osastolle

VERKOSTOINSINÖÖRIÄ

Me vesihuollon verkko-osastolla vastaamme pääkaupunkiseudun vesijohto- ja viemäriverkostojen teknisestä elinkaaren hallinnasta eli kunnossapidosta ja korjauksesta sekä verkostojen saneerauksesta. Lisäksi teemme vuosittain lähes 2000 tonttiliitosta sekä vaihdamme ja asennamme tuhansia vesimittareita kiinteistöihin.

Olet osa verkkopalveluyksikön verkonhallintatiimiä. Tiimimme keskeisin tehtävä on tukea vesihuoltoverkkojen ennakoivaa kunnossapitoa ja elinkaaren hallintaa. Tunnistamme kaikkien verkkojen kehittämistarpeet ja integroimme ne yhteen. Tuloksena on eri verkkojen synergiat optimoiva kokonaisvaltainen esisuunnitelma, joka ohjaa verkkojen tarkemman tason suunnittelua. Esisuunnittelun lisäksi työhön kuuluu monipuolisia vesihuoltoverkkoihin liittyviä asiantuntijatehtäviä.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto. Toivomme, että sinulla on kokemusta vesihuoltoverkkoihin liittyvistä asiantuntijatehtävistä sekä paikkatieto- ja mallinnusohjelmistoista.  Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää analyyttistä ja ratkaisuhakuista toimintatapaa, kykyä hallita isoja kokonaisuuksia sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Ymmärrät ja osaat hyödyntää digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia. Työssä edellytetään itseohjautuvuutta, vastuunottoa ja jatkuvaa halua kehittyä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden kehittyä vesihuollon asiantuntijana kansainväliselle huipputasolle asti. Pääset työskentelemään johtavassa ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa.  Tukenasi on ammattitaitoinen verkonhallintatiimi, jossa on dynaaminen ja kehitysmyönteinen ilmapiiri.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Pentti Janhunen, pentti.janhunen@hsy.fi, puh. 050 320 7597.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 28.10.2019.