Verkostoasentaja
Kouvolan Vesi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2021
Kouvolan Vesi Oy
  

Kouvolasta löytyy yli 1500 km vesi- ja viemäriverkostoa sekä tuhansia kaivoja ja venttiilejä. Näiden rakentamiseen ja kunnossapitämiseen tarvitaan alan ammattilaisia. Oletko sinä etsimämme verkostoasentaja?

 

Nyt haemme useampaa vesihuollon

ASENTAJAA

vakinaiseen tehtävään.

 

Verkostoasentajan tehtäviin kuuluu:mm.

- vesihuoltoverkoston kunnossapidon ja rakentamisen tehtävät vaihtuvissa kohteissa

- asennus- ja kunnossapitotehtävien dokumentointi mobiilisovelluksen avulla.

- varallaolo ja häiriötilanteiden selvitys yhdessä tiimisi ja asiakkaiden kanssa.

 

Toivomme hakijoilta työkokemusta vesihuoltoalan tehtävistä. Hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot, aktiivinen ote työhön, oma-aloitteisuus sekä yhteistyö- ja paineensietokyky tukevat työssä menestymistä.Odotamme, että olet vahvasti motivoitunut vesihuollon kunnossapidon tehtäviin.

 

Kelpoisuusvaatimuksena verkostoasentajan tehtävään on putkiasentajan tai muu soveltuva ammattikoulutus ja B-ajokortti sekä sujuva suomen kielen taito. Palkkauksessa noudatetaan AVAINTAN työehtosopimusta.. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Kouvolan Vesi Oy tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut ja mahdollisuuden kehittymiseen työuralla. Lisäksi panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen.

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä saat Kouvolan Vedeltä Teija Suutarilta, teija.suutari@kouvolanvesi.fi.

 

Hae tehtävään viimeistään 31.1.2022 lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV.

 

 

Sijainti: Kouvola
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot