(Poistunut julkaisusta)

Verkostoasentaja
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Haluatko liittyä asiantuntevaan joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme Lahden alueelle verkostoasentajaa.

Mitä tarjoamme?

Etsimme joukkoomme motivoitunutta tiimipelaajaa verkostoasentajaksi sähkönjakeluverkkojen rakentamiseen, kunnossapitoon sekä viankorjaustöihin. Verkostoasentajana työtehtäviisi kuuluu muun muassa ilma- ja maakaapeliverkko- sekä muuntamotöitä erilaisissa maasto-olosuhteissa, pääasiassa 0,4 ja 20kV:n jännitealueilla. Tehtäväkenttääsi kuuluu myös asennustyöt katu- ja aluevalaistusverkon projektien parissa sekä kunnossapito-, liittymätyöt ja verkoston uudisrakennusprojektit.

Verkostoasentajan tehtävä tarjoaa sinulle erittäin monipuolisen tehtäväkentän. Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työilmapiiri, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä sekä positiivisella meiningillä.

Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimipisteesi sijaitsee Lahdessa.

Mitä odotamme

Sinulla tulee olla suoritettuna sähköalan perustutkinto sekä kokemusta verkonrakennusalalta. Odotamme sinulta myös osaamista 20 kV ja 0,4 kV maakaapeloinnista ja ilmajohtotöistä sekä 20 kV maakaapelijatkosten ja päätteiden tekemisestä. Olet myös joustava, oma-aloitteinen sekä tiimipelaaja. Lisäksi työssäsi tarvitset vähintään B-luokan ajokorttia.   

Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja vaativat hyvää fyysistä kuntoa. Sinulla tulee olla voimassa sähkötyöturvallisuuskortti, tulityökortti, tieturva 1, EA 1/hätäensiapu sekä työturvallisuuskortti. Katsomme 20kV jännitetyökoulutuksen eduksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa työmaapäällikkö Jari Heiskanen, 040 029 3148 tai jari.heiskanen@destia.fi.

Hakeminen

Klikkaa ilmoituksen alta Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sopiva askel urallasi.

Haku alkaa 16. kesäkuuta 2020 ja päättyy 30. kesäkuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Työsuhde-edut

  •     Lounas-, liikunta-, kulttuuri, hammashoito- ja hierontaetu (ePassi)
  •     Kattava työterveyshuolto
  •     Henkilöstöetuohjelma
  •     Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  •     Sairaan lapsen hoitopalvelut