(Poistunut julkaisusta)

VERKOSTOASENTAJA
Rovakairan Verkonrakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Oletko sähköasentaja? Tule mukaan nuorekkaaseen porukkaamme perinteiseen ja vakaaseen lappilaiseen yhtiöön. Varmistamme osaltamme hyvinvointia Lapin ihmisille ja yrityksille rakentamalla ja ylläpitämällä sähkönjakeluverkkoja.

Haemme sähkönjakeluverkkojen asennus- ja kunnossapitotehtäviin useampaa henkilöä sijaintipaikkana Rovaniemi, Kittilä ja Sodankylä. Työt kohdistuvat 0,4 ja 20 kV:n ilma- ja maakaapeliverkkoihin sekä niihin liittyviin rakenteisiin erilaisissa maasto-olosuhteissa. 

Sopiva koulutus tehtävään on sähköasentajan koulutus. Voit olla jo valmis ammattilainen tai työelämää aloittava nuori. Arvostamme ammatillisen pätevyyden lisäksi aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja C-luokan ajokorttia. Alalla tarvittavat työturvakortit ja koulutukset ovat plussaa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää halua työskennellä ulkotöissä, huolellisuutta, positiivista asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. 

Tule mukaan nuorekkaaseen ja dynaamiseen porukkaamme! Meillä kalusto ja työvälineet ovat kunnossa ja joustavuutta löytyy tarvittaessa. Toimialueemme on koko Lappi. Useamman toimipisteemme kautta pystyt kuitenkin työskentelemään pääosin kotoa käsin.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ville Autio, puh. 040 664 6262. Hakemuksen pyydämme lähettämään osoitteessa www.mercuriurval.fi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.