(Poistunut julkaisusta)

Verkostoasentaja
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018
KNK-Networks on verkonrakentamiseen erikoistunut yritys, joka suunnittelee ja rakentaa sähkö- ja televerkkoja. Vahvuutemme on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö, joustavuus ja työn laatu. Toimitilamme sijaitsevat Pohjois-Pohjanmaalla Reisjärvellä, mutta työkohteemme ja henkilökuntamme ovat ympäri Suomea. Työllistämme tällä hetkellä n. 30 alan ammattilaista.
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme vakinaistuvaan työsuhteeseen KNK Networks Oy:lle VERKOSTOASENTAJAA, jolla on kyky ja halu toteuttaa työmaakokonaisuuksia työparinsa kanssa aikataulussa yhdessä muun tiimin kanssa.
Työnkuvaan kuuluu 0,4kV- ja 20kV-verkkojen maakaapelointi- ja ilmajohtotöitä erilaisissa maasto-olosuhteissa. Työ on reissutyötä.
Odotamme sinulta
Pienikin kokemus verkostoasennuksista on eduksi. Tärkeintä on työasenne, joka pohjautuu haluun kehittyä ja kehittää toimintaa jatkuvasti.
Koulutus ja työkokemus
Sähköasentajan perustutkinto.
Muut tiedot
Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jätä meille työhakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.vmp.fi ja klikkaa ”Verkostoasentaja” tai sähköpostitse mika.ylanko@vmp.fi, otsikoksi verkostoasentaja viimeistään 28.10.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Ylänkö sähköpostitse mika.ylanko@vmp.fi tai puhelimitse 0449761121
Kesto
Vakinaistuva työsuhde
Lisätietoja
Mika Ylänkö, mika.ylanko@vmp.fi, 0449761121
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.10.2018 mennessä.