(Poistunut julkaisusta)

Verkostoasentaja, Uudenmaan Verkonrakennus, Porvoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020
Haluatko oppia sähköverkkoalan moniosaajaksi? Uudenmaan Verkkorakennus etsii uutta verkostoasentajaa oppimaan ja kehittymään sähkötekniikan ammattilaiseksi. Etsimämme henkilö voi olla vaikka vastavalmistunut tai opintojensa loppumetreillä oleva sähköasentaja. Tässä tehtävässä menestyy parhaiten, kun on kiinnostunut kehittämään osaamistaan sähköverkkojen rakentamisen, korjaamisen sekä ylläpitämisen parissa. Jos kuvaus sopii sinuun, lue lisää alta ja jätä hakemuksesi pian!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset näkemään laajasti sähköverkkoalan toimintaa ja kehityt monipuoliseksi verkostoasentajaksi. Uudenmaan Verkkorakennuksen toimisto sijaitsee Porvoossa ja työmaat ovat Porvoon lähiseudulla (Porvoo, Loviisa, Pornainen, Sipoo). Oma auto helpottaa työmaille kulkemisessa, mutta ei ole edellytys työsuhteelle.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen kokeneen työparin johdatuksella
* Tilaa kehittyä monipuoliseksi osaajaksi sähköverkkoalan tehtävissä

TYÖNKUVA
Työnkuva sisältää laajasti eri sähköverkkoalan tehtäviä. Työtä tehdään työpareittain ja työmaat sijoittuvat Porvoon seudulle. Työtehtäviäsi ovat:


* Uuden sähköverkon rakentaminen
* Liityntäkaapelien käyttöönotto ja jatkaminen
* Jakokaapin ja muuntamon kytkennät
* Verkoston kunnossapitotehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta (sähköasentaja)
* Mahdollisesti aiempaa kokemusta sähköasennustehtävistä
* Korkea motivaatio oppia ja kehittyä tehtävässä
* Hyvät yhteistyötaidot ja palveluhenkinen asenne
* Sujuva suomen kielen taito. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.
* Eduksi katsotaan, mikäli sinulla on ajokortti ja auto käytettävissä


Mainitse hakemuksessa onko sinulla Työ-, sähkötyöturvallisuus- ja Tieturva 1 -kortit. Nämä voidaan tarvittaessa kouluttaa sinulle tehtävää varten.

Muuta tietoa


* Aloitus: Syksyllä 2020
* Kesto: 12 kuukautta, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua asiakkaalle
* Sijainti: Porvoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Uudenmaan Verkonrakennuksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Uudenmaan Verkonrakennus Oy - Nylands Nätbyggnad Ab on sähköverkkojen rakentamiseen erikoistunut urakointiyhtiö, joka palvelee energiayhtiöitä, kaupunkeja, kuntia ja pienasiakkaita kattavasti kaikissa sähkötöissä. Yhtiö on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2017, kun Porvoon Energia Oy ja Keravan Energia Oy yhdistivät voimansa. Tuloksena syntyi uusi yhtiö, jonka tekeminen on tehokkaampaa ja kilpailukykyisempää sekä taustalla yli sadan vuoden kokemukseen, tietoon ja taitoon perustuva vahva osaaminen. Uudenmaan Verkonrakennuksessa on koko ajan tekemisen meininki: korjataan, ylläpidetään, rakennetaan ja toteutetaan.