(Poistunut julkaisusta)

Verkostoasentaja, Lahti
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2021

Haluatko liittyä asiantuntevaan joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme Lahden ja Päijät-Hämeen alueelle verkostoasentajaa sähkönjakeluverkkojen rakentamiseen, kunnossapitoon sekä viankorjaustöihin.

Mitä tarjoamme

Verkostoasentajana työtehtäviisi kuuluu muun muassa ilma- ja maakaapeliverkko- sekä muuntamotöitä erilaisissa maasto-olosuhteissa, pääasiassa 0,4 ja 20kV:n jännitealueilla. Tehtäväkenttääsi kuuluu myös asennustyöt katu- ja aluevalaistusverkon projektien parissa sekä kunnossapito-, liittymätyöt ja verkoston uudisrakennusprojektit.

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä ja tässä kasvumatkassa tarvitsemme mukaan joukkoomme lisää oppimiskykyisiä asiantuntijoita, jotka saavat toteuttaa omalla aktiivisella toiminnallaan uudenaikaisia toimintatapoja.

Verkostoasentajan tehtävä tarjoaa sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja hyvät kasvu- ja kehittymismahdolisuudet urapolullasi, jota on mahdollista muokata myös toiveidesi mukaan. 

Vakaassa yrityksessä Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työilmapiiri, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä sekä positiivisella meiningillä.

Työ on vakituinen, kokopäiväinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Kiinteä toimipisteesi sijaitsee Lahdessa.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Tiimissämme arvostamme erityisesti asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta sekä asennetta tarttua asioihin, huolehtia tehtävät suunnitelmallisesti ja luotettavasti alusta loppuun. 

Tehtävässä menestymisen pohjana sinulla on suoritettuna vähintään sähköalan perustutkinto sekä omaat osaamista sähkönjakeluverkkojen parissa työskentelystä kuten esimerkiksi 20 kV ja 0,4 kV maakaapeloinnista ja ilmajohtotöistä sekä 20 kV maakaapelijatkosten ja päätteiden tekemisestä. 20kV jännitetyökoulutuksen katsomme eduksi.

Tehtävän luonteesta johtuen tehtäväsi vaativat sinulta riittävän hyvää fyysistä kuntoa ja sinulla tulee olla voimassa sähkötyöturvallisuuskortti, tulityökortti, tieturva 1, EA 1/hätäensiapu sekä työturvallisuuskortti. Tarvittaessa tuemme sinua tietenkin näiden korttien uusimisessa. Lisäksi työssäsi tarvitset vähintään B-luokan ajokorttia.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa työmaapäällikkö Jari Heiskanen, 040 029 3148 tai jari.heiskanen@destia.fi.

Hakeminen

Klikkaa ilmoituksen alta Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sopiva askel urallasi.


Henkilöstöedut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri, hammashoito- ja hierontaetu (ePassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Lahti