(Poistunut julkaisusta)

Verkostoanalyytikko
Caruna

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Haemme vakituiseen tehtävään verkostoanalyytikkoa varmistamaan, että sähköverkkomme luotettavuus vastaa asiakkaidemme odotuksia. Jaamme hyvää energiaa analysoimalla laajaa verkko-omaisuutta ja kohdentamalla siihen järkeviä kehitystoimenpiteitä. Pidämme sähköverkon turvallisena ja toimivana ja ratkomme suurasiakkaiden haasteet tarjoamalla erinomaisia teknisiä ratkaisuja.

Verkostoanalyytikkona työskentelet Carunan strategisen omaisuudenhallinnan yksikössä osana verkostoanalyytikkotiimiä. Tiimin vastuulla on verkon kehittämistavoitteiden saavuttaminen kohdistamalla investointi- ja kunnossapitotoimenpiteitä kaikille Carunan verkkoalueille sekä jakelu- että alueverkossa. Tiimin kautta käynnistetään n. 200 M€ vuosittaiset investoinnit ja näiden ratkaisujen valintaan sinäkin pääset vaikuttamaan.
Haemme ensisijaisesti alueverkon verkosto-omaisuuden tuntevaa ammattilaista, joka tuntee 110 kV verkkokomponentit ja kykenee alueverkon teknistaloudelliseen analysointiin. Myös jakeluverkon tuntemus on eduksi ja tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen tehtäväkenttään sekä alue- että jakeluverkon parissa. Tässä on myös sinulle erinomainen kehittymismahdollisuus, ellet satu heti olemaan kaikkien jännitetasojen verkon kehittämisen ammattilainen, mutta haluaisit oppia lisää.

Tarjoamme

Verkostoanalyytikkona tarjoamme mahdollisuuden kehittää Carunan verkosto-omaisuutta osana terävää ja määrätietoista tiimiä. Tiimikaverisi ovat jakeluverkon, alueverkon ja kunnossapidon asiantuntijoita, joilla jokaisella on omat päävastuut, mutta kykenette saumattomaan yhteistyöhön alue- ja jakeluverkon investointien sekä kunnossapitotoimenpiteiden yhteensovittamiseksi. Työ tarjoaa monipuolisia sähköteknistä laskentaa, taloudellista analysointia ja teknistaloudellista ratkaisuntekoa sisältäviä tehtäviä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä osallistumaan erilaisiin kehittämisprojekteihin osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Työympäristönäsi sinulla on Carunan ajanmukaiset toimitilat Espoon Leppävaarassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Työnantajana Caruna on energinen ja ketterä. Olemme Suomen johtava sähkönsiirtoyhtiö ja oman alamme ykkönen. Kulttuuriimme kuuluu toimia ihmislähtöisesti sekä uutta keksien ja kokeillen. Meillä saat tilaa kehittyä ja ottaa vastuuta heti ensimmäisestä päivästä alkaen! Työhyvinvointi, työssä jaksaminen ja reilu palkitseminen ovat mielestämme tärkeitä asioita. Ne takaavat, että carunalaisilla riittää hyvää energiaa niin työhön kuin vapaa-ajallekin. Panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen tarjoamalla konkreettisia etuja, palveluita ja aktiviteetteja osana työsuhdetta.
 

Odotamme

Meillä Carunassa asiakas ja turvallisuus ovat toimintamme keskiössä, joten odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja vastuullista asennetta. Odotamme sinulta sähköverkon komponenttien, verkostolaskennan ja sähköverkkoregulaation tuntemusta, jotta kykenet analysoimaan verkkodataa ja tekemään verkon kehitysratkaisuja niin teknisin kuin taloudellisinkin perustein. Vahvuutena näemme oma-aloitteisuuden, kyvyn tehdä analyyttisia ratkaisuja ja kiinnostuksen uuden kehittämiseen. Tehtävässä menestymiseen vaikuttavat myös hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi.

Sinulla on tehtävään soveltuva sähkövoimatekniikan ylempi tai alempi korkeakoulututkinto sekä hyvät tietotekniset valmiudet toimia erilaisten tietojärjestelmien kanssa. Katsomme eduksi useamman vuoden työkokemuksen sähköverkkoliiketoimintaan ja etenkin alueverkkoon liittyvissä työtehtävissä.

Lisätietoja

Oletko valmis jakamaan hyvää energiaa? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi verkkosivujemme kautta viimeistään 28.5.2018 mennessä. Toimitathan hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Yleissuunnittelun päällikkö Jukka Ihamäki, sähköpostitse jukka.ihamaki@caruna.fi tai puhelimitse 040 5677 525.