Verkostoanalyytikko verkosto-omaisuuden hallintaan
Caruna Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Haluatko vaikuttaa satojentuhansien suomalaisten arkeen?

Kaupungistumisen, digitalisaation ja ilmastonmuutoksen paineessa huolehdimme asiakkaistamme ja paras palkintomme on tyytyväinen asiakas.

Haemme verkostoanalyytikkoa omaisuuden- ja verkkotiedonhallintatiimiin. Tiimimme vastaa mm. verkon kehitys- ja ylläpitostrategioiden sekä suunnitelmien laadinnasta, joiden toteutuksen avulla varmistamme, että sähköverkkomme täyttää asiakkaiden nykyiset ja myös tulevaisuuden tarpeet. Tämän lisäksi tiimimme tehtäviin kuuluvat esimerkiksi yrityksen liiketoimintasuunnittelua ja kehitysprojekteja tukevat analyysit sekä verkkotiedonhallintaan ja verkkotietojärjestelmään liittyvät tehtävät.

Verkostoanalyytikkona vastaat verkko-omaisuuden teknisen sekä taloudellisen tilan ja suorituskyvyn analysoinnista, seurannasta, ennustamisesta sekä verkosto-omaisuudenhallintaan liittyvien kehitysmahdollisuuksien arvioinneista. Olet mukana laatimassa investointiohjelmien valmistelua ja verkon kehitystoimenpiteiden priorisointia tukevia laskenta-analyysejä ja kannattavuuslaskelmia. Osaamisestasi ja kiinnostuksesta riippuen sinulla on mahdollisuus osallistua myös uusien verkkoteknologioiden hyödyntämistä ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia koskeviin teknistaloudellisiin arviointeihin.

Verkostoanalyytikkona pääset osallistumaan myös omaisuudenhallinnan ja prosessien kehitysprojekteihin. Tämän lisäksi vastuullesi kuuluvat myös viranomaisraportointiin ja verkon kehittämissuunnitelmien laadintaan liittyvät tehtävät.

Tarjoamme

Verkostoanalyytikolle tarjoamme mahdollisuuden kehittää verkko-omaisuuden hallintaan sekä sähköverkkoyhtiön operatiiviseen toimintaan liittyvää osaamista yhdessä asiantuntevien ja tiimihenkisten työkavereiden kanssa.

Oletko ennakkoluuloton ja oma-aloitteinen osaaja?

Jos haluat tarttua mahdollisuuteen olla alan suunnannäyttäjä, on aika tulla Carunalle töihin jakamaan hyvää energiaa 1,5 miljoonalle suomalaiselle. Eikä hyvä jakamalla lopu, sillä työntekijämme ovat erityisen tyytyväisiä mm. hyvään työilmapiiriin, asiantunteviin tiimeihin, joustaviin työaikoihin, monipuolisiin työvälineisiin ja toimitiloihin sekä erinomaiseen työterveyshuoltoon. Meille työn ja vapaa-ajan tasapaino on tärkeää.

Pidämme huolen siitä, että voit kasvaa ammatillisesti. Jatkuvasti kehittyvässä joukossamme onkin jo 300 asiantuntijaa asiakaspalvelijoista sähköinsinööreihin. Hae meille töihin ja olet mukana kehittämässä tulevaisuuden suomalaista energiajärjestelmää.

Odotamme

Verkostoanalyytikolta odotamme hyvää omaisuudenhallinnan, sähköverkkotekniikan, verkkoliiketoiminnan ja sähköverkon regulaation osaamista sekä valmiutta suurien tietomäärien käsittelyyn. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, taitoa hallita laajoja kokonaisuuksia, avoimuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Investointien kannattavuuslaskelmiin, teknistaloudellisiin analyyseihin, verkkotietojärjestelmiin sekä verkkotiedon hallintaan liittyvä soveltuva kokemus energia-/infra-alalta katsotaan eduksi.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja vähintään 2-3 vuoden työkokemusta.

Hakeminen

Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille viimeistään 6.12.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa omaisuuden- ja verkkotiedonhallintatiimin vetäjä Jarmo Saarinen, jarmo.saarinen@caruna.fi tai p. 040 532 2293.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1396001
  • Tehtäväalue: Tekniikka, Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo