(Poistunut julkaisusta)

Verkostoanalyytikko, portfolion hallinta
Caruna Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Haluatko vaikuttaa satojentuhansien suomalaisten arkeen?

Kaupungistumisen, digitalisaation ja ilmastonmuutoksen paineessa huolehdimme asiakkaistamme ja paras palkintomme on tyytyväinen asiakas. Tule verkostoanalyytikoksi Sähköverkot -yksikköömme ja pääset pitämään huolen siitä, että me palvelemme asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Etsimme Portfolion hallinta -tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen verkostoanalyytikkoa varmistamaan, että sähköverkkomme luotettavuus vastaa asiakkaidemme odotuksia. Tiimimme vastuulla on laaja verkko-omaisuus ja haluamme kohdentaa siihen järkeviä kehitystoimenpiteitä. Pidämme sähköverkon turvallisena ja toimivana, ja ratkomme suurasiakkaiden sähköliityntöihin liittyvät haasteet.

Verkostoanalyytikkona päätehtävänäsi on vastata verkon analysoinnista ja verkon parannustoimenpiteiden suunnittelusta. Työskentelet Carunan Suunnittelu ja portfolion hallinta -ryhmässä osana Portfolion hallinta tiimiä. Tiimin vastuulla on verkon kehittämistavoitteiden saavuttaminen ja investointien kohdentaminen kaikille Carunan verkkoalueille sekä jakelu- että suurjännitteisessä jakeluverkossa. Tiimin kautta käynnistetään n. 200 M€ vuosittaiset investoinnit ja näiden ratkaisujen valintaan sinäkin pääset vaikuttamaan.

Haemme ensisijaisesti suurjännitteisen jakeluverkon verkosto-omaisuuden tuntevaa ammattilaista, joka tuntee 110 kV verkkokomponentit, verkostolaskennan ja kykenee suurjännitteisen jakeluverkon teknistaloudelliseen analysointiin. Myös jakeluverkon tuntemus on eduksi ja tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen tehtäväkenttään molempien jännitetasojen parissa. Vaikka kaikki jännitetasot eivät ole vielä sinun vahvuusalueellasi, niin tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittää omaa ammattiosaamistasi laaja-alaisesta verkon kehittämisestä.

Tarjoamme

Verkostoanalyytikolle tarjoamme mahdollisuuden kehittää Carunan verkosto-omaisuutta osana terävää ja määrätietoista tiimiä. Tiimikaverisi ovat jakeluverkon ja suurjännitteisen jakeluverkon asiantuntijoita, joilla jokaisella on omat päävastuut. Tiimissä yhteensovitetaan saumattomasti eri jännitetasojen investoinnit ja kunnossapitotoimenpiteet. Työ tarjoaa monipuolisesti sähköteknistä laskentaa, taloudellista analysointia ja teknistaloudellista ratkaisuntekoa sisältäviä tehtäviä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä osallistumaan erilaisiin kehittämisprojekteihin osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Oletko ennakkoluuloton ja oma-aloitteinen osaaja?

Jos haluat tarttua mahdollisuuteen olla alan suunnannäyttäjä, on aika tulla Carunalle töihin jakamaan hyvää energiaa 1,5 miljoonalle suomalaiselle. Eikä hyvä jakamalla lopu, sillä työntekijämme ovat erityisen tyytyväisiä mm. hyvään työilmapiiriin, asiantunteviin tiimeihin, monipuolisiin työvälineisiin ja toimitiloihin, erinomaiseen työterveyshuoltoon, lastenhoitopalveluun ja siihen, että työaikajärjestelymme joustavat elämäntilanteesi mukaan. Meille työn ja vapaa-ajan tasapaino on tärkeää.

Pidämme huolen siitä, että voit kasvaa ammatillisesti. Jatkuvasti kehittyvässä joukossamme onkin jo 290 asiantuntijaa asiakaspalvelijoista sähköinsinööreihin. Hae meille töihin ja olet mukana kehittämässä tulevaisuuden suomalaista energiajärjestelmää.

Työympäristönäsi sinulla on Carunan ajanmukaiset toimitilat Espoon Leppävaarassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Odotamme

Meillä Carunassa asiakas ja turvallisuus ovat toimintamme keskiössä, joten odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja vastuullista asennetta. Edellytämme sinulta erittäin vahvaa sähköteknistä osaamista. Odotamme sinulta sähköverkon komponenttien, verkostolaskennan ja sähköverkkoregulaation tuntemusta, jotta kykenet analysoimaan verkkodataa ja tekemään verkon kehitysratkaisuja niin teknisin kuin taloudellisinkin perustein. Vahvuutena näemme oma-aloitteisuuden, kyvyn tehdä analyyttisia ratkaisuja ja kiinnostuksen uuden kehittämiseen. Tehtävässä menestymiseen vaikuttavat myös hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi.

Sinulla on tehtävään soveltuva sähkövoimatekniikan ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvät tietotekniset valmiudet toimia erilaisten tietojärjestelmien kanssa. Katsomme eduksi useamman vuoden työkokemuksen sähköverkkoliiketoimintaan ja etenkin 110kV verkkoon liittyvissä työtehtävissä.

Hakeminen

Oletko valmis jakamaan hyvää energiaa? Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 22.10.2019. Toimitathan hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa portfolion hallinnan päällikkö Annastiina Kangas, sähköpostitse annastiina.kangas@caruna.fi tai puhelimitse 040 5813 687.