(Poistunut julkaisusta)

Verkosto- ja liittymisasiantuntija
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Haemme vesihuollon verkko-osastolle Ilmalaan Helsinkiin

Verkosto- ja liittymisasiantuntijaa

Me vesihuollon verkko-osastolla vastaamme pääkaupunkiseudun vesijohto- ja viemäriverkoston teknisestä elinkaaren hallinnasta eli kunnossapidosta ja korjauksesta sekä verkostojen saneerauksesta. Lisäksi teemme vuosittain lähes 2000 tonttiliitosta sekä vaihdamme ja asennamme tuhansia vesimittareita kiinteistöihin.

Verkosto- ja liittymisasiantuntijana työskentelet verkkopalvelut-yksikössä. Ryhmän keskeisimmät tehtävät ovat vesihuoltoverkkojen ja niiden hallinnan kehittäminen, vuotavuuden hallinta ja liittymisprosessin hoitaminen.

Sinulla on tehtävään soveltuva teknisen alan korkeakoulututkinto ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme analyyttista ja ratkaisuhakuista toimintatapaa sekä englannin kielen taitoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hallita isoja kokonaisuuksia.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, vakituisen työsuhteen, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun.  Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 

Tehtävässä aloitus voidaan sopia.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja Kia Aksela puh. 040 051 4219, kia.aksela@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 14.7.2019.