(Poistunut julkaisusta)

Verkkoviestintäsuunnittelija
Tulli

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Viestinnässä vastaamme Tullin strategian mukaisesta mediaviestinnästä, verkkoviestinnästä, visuaalisesta ilmeestä, yhteisökuvan monipuolistamisesta ja maineenhallinnasta eri kanavissa. Meidän tehtävänämme on antaa oikea kuva Tullin toiminnasta ja palveluista, ylläpitää Tullin arvostusta suuren yleisön ja sidosryhmien keskuudessa sekä helpottaa henkilö- ja yritysasiakkaiden asiointia Tullin kanssa. Tehtävämme on myös kehittää sisäistä tiedonkulkua ja henkilöstön viestintävalmiuksia. Hakemamme henkilö tulee työskentelemään Tullin viestinnän verkkopalvelut -ryhmässä, jossa on tällä hetkellä neljä työntekijää.

Tullissa on haettavana

                      verkkoviestintäsuunnittelijan (tulliylitarkastaja) virka (Helsinki)

Haemme selkeän kielen ja saavutettavan verkkoviestinnän osaajaa. Toimit oma-aloitteisena ja innostavana sisältöjen saavutettavuuden kehittäjänä. Neuvot ja ohjeistat sisällöntuottajia saavutettavuuskysymyksissä tekstien ja eri esitysformaattien osalta (esim. tekstit, videot, infografiikat ja dokumentit). Osaat huomioida verkkosisältöjen kehitystyössä myös sisältöjen hakukonenäkyvyyden. Sinulla on paloa tutustua kohderyhmiin ja varmistaa, että Tullin verkkosisällöt ovat saavutettavia ja ymmärrettäviä kaikille Suomessa asuville. Työskentelet yhteistyössä verkkoviestinnän, kielenhuollon, kääntäjäryhmän, asiakaspalvelun ja tullitoiminnan asiantuntijoiden kanssa.

Hakijalta odotamme

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Vahvaa ja monipuolista saavutettavuusosaamista
 • Erinomaista suomen kielen taitoa ja kykyä selkeyttää monimutkaisia sisältöjä
 • Kokemusta suurten verkkopalvelujen sisältötyöstä
 • Riittävää verkkoviestinnän teknisten järjestelmien osaamista (julkaisujärjestelmät, analytiikkatyökalut sekä video- ja kuvatyökalut)
 • Systemaattista työotetta ja projektinhallinnan taitoja
 • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Luemme eduksi

 • Kokemuksen selkokielisistä, viittomakielisistä ja saamenkielisistä verkkosisällöistä
 • Taidon mitata verkkoviestinnän onnistumista analytiikan avulla
 • Venäjän kielen taidon
 • Kokemuksen monipuolisista viestinnän tehtävistä

Tarjoamme

 • Mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen
 • Joustavat työskentelymahdollisuudet
 • Hyvät työvälineet
 • Liikunta- ja kulttuuriedun

Virkapaikka on Pasilassa Helsingissä.

Virassa noudatetaan virastotyöaikaa (7 t 15 min / vrk ja 36 t 15 min / vk).

Virka on Tullin yhteinen ja täytetään sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Tehtävän palkkaus määräytyy palkkausjärjestelmämme vaativuustason mukaisesti (tehtävän vaativuustaso 15 peruspalkkaus 2 902,46 €/kk), jonka lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 44 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Uuden henkilön aloittaessa henkilökohtainen palkanosa on yleensä 8–20 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta, riippuen valittavan hakijan osaamisesta ja aiemmasta työkokemuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa verkkoviestintäpäällikkö Mervi Korpiaho, p. 040 332 4320, mervi.korpiaho@tulli.fi.

Viran hakuaika päättyy 6.11.2020 klo 16.15.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti www.valtiolle.fi -järjestelmän kautta hakuajan päättymiseen mennessä. Viran ID-tunnus on 28-984-2020.

Hallinto-osastolle osoitetut hakemukset, maininnalla haettavasta virasta voit toimittaa myös Tullin kirjaamoon hakuajan päättymiseen mennessä, sähköpostilla kirjaamo(at)tulli.fi, postitse PL 512, 00101 Helsinki, käyntiosoite Opastinsilta 12, Helsinki. Hakemuksia ei palauteta.

Tulli teettää tehtävään valittavalle henkilölle huumeseulan ja turvallisuusselvityksen.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolta olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

www.tulli.fi