(Poistunut julkaisusta)

VERKKOVIESTINNÄN SUUNNITTELIJAN VIRANSIJAISUUS
Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Seurakuntayhtymän viestintäpalveluissa on haettavana

VERKKOVIESTINNÄN SUUNNITTELIJAN VIRANSIJAISUUS

Haemme verkkoviestinnän suunnittelijan viransijaista osaksi viestintäpalvelujen viiden hengen tiimiä. Virka on asiantuntijatehtävä, johon liittyy myös sisällöntuotantoa. Viestintä on yksi seurakuntayhtymän viidestä strategisesta painopisteestä.

Arvostamme vahvaa verkkoviestinnän ja sosiaalisen median eri kanavien hallitsemista ja kokemusta eri julkaisujärjestelmistä ja kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmista. Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja joustavuus ovat edellytys tehtävässä onnistumiseen. Tehtävä tarjoaa monipuolisen työkentän ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Seurakuntayhtymällä on käytössä kirkon yhteinen verkkosivujen Lukkari-julkaisujärjestelmä ja sosiaalisen median kanavista Facebook, Twitter, Youtube ja Instagram.

Verkkoviestinnän suunnittelija koordinoi seurakuntayhtymän ja sen kymmenen seurakunnan verkkonäkyvyyttä ja sosiaalisen median käyttöä. Tehtäviin kuuluu jatkuva yhtymän verkkopalvelujen kehittäminen. Suunnittelija työskentelee läheisesti yhtymän seurakuntien ja palveluyksiköiden verkkovastaavien ja verkon päivittäjien kanssa ja kouluttaa uusia työntekijöitä käyttämään kirkon yhteistä Lukkari-järjestelmää. Yhteys Kirkon viestintään ja kollegoihin on luonteva osa työtä.

Viestintä- ja markkinointiprojektit suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä oman tiimin ja muiden toimijoiden kanssa. Tarvittaessa verkkoviestinnän suunnittelija hoitaa myös viikoittaisen sisäisen uutiskirjeen. Hän huolehtii kriisiviestintävalmiuksista ja yhdessä muiden kanssa myös yleisestä tiedottamisesta ja uutisoinnista sekä Lilja-lehden verkkonäkyvyydestä. Viime vuosina videotuotanto yhteistyössä ulkopuolisten palveluntarjoajien kanssa on kasvanut. Erilliset verkkosivustot eri hankkeisiin kuuluvat tehtäviin. Verkkosivujen sisällön lakisääteinen saavutettavuus on yksi kuluvan vuoden tavoitteita.
Tehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja koulutustaitoja, journalistista osaamista, hyvää kirjoitustaitoa ja viestinnän teoreettista tuntemusta. Verkkosisältöjen saavutettavuuden ja html-ohjelmointikielen tuntemus on eduksi. Kuvankäsittelyohjelmien ja julkaisujärjestelmien hallinta sekä hyvä kielitaito auttavat tehtävässä.

Viransijaisuuden kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Viransijaisuuteen valittavan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Viransijaisuuteen valittavan tulee ennen viransijaisuuden vastaanottamista esittää seurakuntayhtymän työterveyslääkärin allekirjoittama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Viran palkkaus muodostuu vaativuusryhmän 601/60 mukaisesta peruspalkasta (2987,47€/kk), työkokemukseen perustuvasta kokemuslisästä (enintään 339,84 euroa/kk) sekä henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvasta palkanosasta. Viransijaisuuteen sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Viransijaisuus täytetään 1.5.2020 tai sopimuksen mukaan.

Viransijaisuutta haetaan 24.2.2020 mennessä sähköisellä lomakkeella kohdasta ”Hae tätä työpaikkaa”.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Paula Heino, p. 040 3417 281, paula.heino@evl.fi.