(Poistunut julkaisusta)

Verkkotoimittaja
Tulli

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Viestinnässä vastaamme Tullin strategian mukaisesta mediaviestinnästä, verkkoviestinnästä, visuaalisesta ilmeestä, yhteisökuvan monipuolistamisesta ja maineenhallinnasta eri kanavissa. Meidän tehtävänämme on antaa oikea kuva Tullin toiminnasta ja palveluista, ylläpitää Tullin arvostusta suuren yleisön ja sidosryhmien keskuudessa sekä helpottaa henkilö- ja yritysasiakkaiden asiointia Tullin kanssa. Tehtävämme on myös kehittää sisäistä tiedonkulkua ja henkilöstön viestintävalmiuksia. Hakemamme henkilö tulee työskentelemään Tullin viestinnän verkkopalvelut -ryhmässä, jossa on tällä hetkellä neljä työntekijää.

Tullissa on haettavana

                      verkkotoimittajan (tulliylitarkastaja) virka (Helsinki)

Haemme verkkosisältöjen ja verkkoviestinnän työtapojen kehittäjää. Osaat kiteyttää oleellisen, rakentaa monimutkaisista aiheista selkeitä verkkosivuja ja sisältörakenteita. Osaat arvioida sisältöjen toimivuutta mm. analytiikkatyökalujen avulla. Huomioit työssäsi saavutettavuuden, löydettävyyden ja sisältöjen erilaiset käyttötilanteet. Tuet ja koulutat sisällöntuottajia, tehostat työtapoja ja lanseeraat käyttöön uusia verkkosisältöjä ja konsepteja. Toimit etenkin asiakasviestinnän sisältöjen parissa yhteistyössä viestinnän, asiakaspalvelun, tietohallinnon ja tullitoiminnan asiantuntijoiden kanssa.

Hakijalta odotamme

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Kokemusta suurten verkkopalvelujen verkkotoimituksesta ja sisällöntuotannon koordinoimisesta
 • Kokemusta verkkoviestintäprosessien kehittämisestä
 • Vähintään perustaitoja verkkosisältöjen saavutettavuudesta
 • Riittävää verkkoviestinnän teknisten järjestelmien osaamista (esim. Liferay sekä analytiikkatyökalut ja video- ja kuvatyökalut)
 • Systemaattista työotetta ja kykyä koordinoida sisältöhankkeita
 • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi

 • Työkokemuksen digitaalisesta markkinoinnista (erityisesti hakukoneoptimoinnista, hakukonemarkkinoinnista, konversio-optimoinnista ja some-markkinoinnista).
 • Kokemuksen M365-työkaluista ja työyhteisöviestinnän kehittämisestä
 • Monipuoliset verkkoviestintään liittyvät tekniset taidot esim. HTML ja työkalujen pääkäyttäjätehtävät
 • Kokemuksen monipuolisista viestinnän tehtävistä

Tarjoamme

 • Mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen
 • Joustavat työskentelymahdollisuudet
 • Hyvät työvälineet
 • Liikunta- ja kulttuuriedun

Virkapaikka on Pasilassa Helsingissä.

Virassa noudatetaan virastotyöaikaa (7 t 15 min / vrk ja 36 t 15 min / vk).

Virka on Tullin yhteinen ja täytetään sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Tehtävän palkkaus määräytyy palkkausjärjestelmämme vaativuustason mukaisesti (tehtävän vaativuustaso 15 peruspalkkaus 2 902,46 €/kk), jonka lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 44 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Uuden henkilön aloittaessa henkilökohtainen palkanosa on yleensä 8–20 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta, riippuen valittavan hakijan osaamisesta ja aiemmasta työkokemuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa verkkoviestintäpäällikkö Mervi Korpiaho, p. 040 332 4320, mervi.korpiaho@tulli.fi.

Viran hakuaika päättyy 6.11.2020 klo 16.15.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti www.valtiolle.fi -järjestelmän kautta hakuajan päättymiseen mennessä. Viran ID-tunnus on 28-986-2020.

Hallinto-osastolle osoitetut hakemukset, maininnalla haettavasta virasta voit toimittaa myös Tullin kirjaamoon hakuajan päättymiseen mennessä, sähköpostilla kirjaamo(at)tulli.fi, postitse PL 512, 00101 Helsinki, käyntiosoite Opastinsilta 12, Helsinki. Hakemuksia ei palauteta.

Tulli teettää tehtävään valittavalle henkilölle huumeseulan ja turvallisuusselvityksen.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolta olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

www.tulli.fi