(Poistunut julkaisusta)

Verkkotietojen hallinnan asiantuntija
Fingrid

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Työpaikan kuvaus

Fingridin omaisuuden digitalisointi -yksikkö vastaa Elvis-verkkotietojärjestelmän kehityksestä ja ylläpidosta sekä omaisuustietojen ylläpidosta ja siihen liittyvästä toiminnan kehityksestä yhteistyössä muiden omaisuuden hallinnan yksiköiden kanssa. Yksikkö toimii myös teknisenä tukena Elvis-sovellusvastuuhenkilöille sekä vastaa Fingridin sähköasemien IoT-tietojärjestelmän kehityksestä.

Haemme nyt Helsinkiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

verkkotietojen hallinnan asiantuntijaa

Tehtäviisi kuuluu kantaverkon mallintaminen Fingridin Elvis-verkkotietojärjestelmään sekä omaisuuden hallintaa tukevien analytiikan ja raportoinnin kehitys. Lisäksi tehtävä käsittää kantaverkon laajennuksien ja perusparannuksien tietomuutoksien hallintaa, tietojen ylläpitoprosessin kehitystehtäviä sekä Elvis-verkkotietojärjestelmän sovelluskehityksen suunnittelua.

Olet tietojärjestelmistä innostuva, oma-aloitteinen ja positiivisen asenteen omaava asiantuntija. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, esim. tietotekniikan tai sähkötekniikan insinööri/diplomi-insinööri. Kokemuksen lisäksi arvostamme kykyä ja halua oppia uutta, erityisesti tietojärjestelmistä. Englanniksi työskentely sujuu sinulta sekä suullisesti että kirjallisesti. Työskentelyotteesi on tuloksellinen, tarkka ja huolellinen. Olet vastuuntuntoinen ja rohkea tiimipelaaja, joka tulee hyvin juttuun erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme vastuullisen työn, jolla on merkitystä. Tiimissämme saat itsenäisen vastuualueen ja osaavan tiimin tuen. Sähköverkkoa mallintaessa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus oppia tuntemaan Suomen sähköverkkoa kantaverkkoyhtiön näkökulmasta, ja keräät itsellesi tiedot ja osaamisen, josta on sinulle aitoa hyötyä tulevaisuudessa.

Tulet olemaan osa nuorekasta tiimiä, jossa on erinomainen henki ja työssään viihtyvä porukka. Yrityksenä Fingrid on tunnettu siitä, että panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehittämiseen; meillä on kilpailukykyiset edut, joustavat työaikakäytännöt, monipuoliset kehittymismahdollisuudet ja pidämme työntekijöistämme hyvää huolta. Välitämme, varmasti!

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 9.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Marcus Stenstrand p. 040 592 3588. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.


Tiesithän jo meistä?

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Tervetuloa yhteen Suomen parhaista työpaikoista, tekemään työtä, jolla on merkitystä!