(Poistunut julkaisusta)

VERKKOTIETOASIANTUNTIJA
Helsingin seudun ympäristöpalvelut –kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Haemme vesihuollon verkko-osaston verkkotietoryhmään

VERKKOTIETOASIANTUNTIJAA

Me vesihuollon verkko-osastolla vastaamme pääkaupunkiseudun vesijohto- ja viemäriverkostojen elinkaarenhallinnasta ja operoinnista sisältäen korkean palvelutason tarjoamisen yli miljoonalle asukkaalle ja pääkaupunkiseudun toiminnoille.

Tehtäviäsi ovat:

  • vesihuoltoverkkojen dokumentoinnissa tarvittavien tarkemittaus- ja paikkatietoaineistojen hankinta, käsittely ja aineiston tuottajien ohjaus 
  • tarkemittaukset maastossa
  • tietoaineistojen laadun parantaminen
  • paikkatietoanalyysien ja teemakarttojen tuottaminen.

Edellytämme:

  • tehtävään soveltuvaa maanmittausalan korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta ja työkokemuksen kautta hankittua osaamista
  • itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta.

Arvostamme kokemusta vesihuoltoalan maastomittauksista ja verkkotietojärjestelmien sekä kartoitusohjelmien tuntemusta. Ymmärrät ja osaat hyödyntää digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja antaa ryhmäesimies Pasi Lukkarila, puh. 040 3342862, pasi.lukkarila@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 16.6.2020.