(Poistunut julkaisusta)

VERKKOTIEDOTTAJA
Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Vahvistamaan viestintäpalvelutiimiämme Helsinkiin

Tarjoamme Sinulle monipuolisen mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa järjestömme verkkotiedottamista ja vastata videoviestinnästä.

Tehtävä

Järjestömme verkkotiedottajana työtehtäviisi kuuluvat ulkoisten ja sisäisten verkkopalveluidemme sisällön suunnittelu ja tuottaminen. Vastaat, kehität, mittaat ja koulutat some-viestintää (Fb, Twitter, Insta, Snapchat jne.). Tuotat teksti-, kuva- ja videosisältöjä verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan sekä osallistut muuhun viestintätiimin perustyöhön sähköisestä viestinnästä vastaten. Teet tiivistä yhteistyötä bloggareiden ja somelähettiläiden kanssa sekä selvität ja toteutat uusia viestintämuotoja kanssamme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää näyttöjä ja kokemusta monikanavaisesta B2C-viestinnästä, verkkotekstien kirjoitustaitoa, kokemusta kuvankäsittelystä ja videoiden tekemisestä sekä kokemusta verkko- ja julkaisujärjestelmien pääkäyttäjänä toimimisesta. Lisäksi arvostamme ymmärrystä järjestötoiminnasta, joustavuutta, oma-aloitteista ja innostunutta työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, moitteetonta suomen kielen hallintaa ja hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, mukavat ja savuttomat työkaverit sekä puhtaan sisäilman toimistollamme Allergiatalolla. Pääset suoraan mukaan 50v.-juhlavuotemme ihaniin tapahtumiin sekä tekemään merkityksellistä työtä suurella sydämellä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Eija Laine, puh. 040 809 2997 sekä tiedottaja Maija Krappe, puh. 050 440 6916 (ti 15.1. klo 14-16 ja ti 22.1. klo 14-16). Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveella viimeistään 23.1.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-13577.