(Poistunut julkaisusta)

Verkkotiedottaja /markkinoija
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2019

Oletko tapahtumatuotannosta ja laaja-alaisesta tehtäväkentästä innostuva Mrs tai Mr Multitasking?

MagnumLive etsii sinua, energinen ja idearikas verkkotiedottaja/markkinoija-sisällöntuottaja, vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Vastaat laaja-alaisesti MagnumLiven verkkomarkkinoinnista ja sisällöntuotannosta. Tehtävänäsi on muun muassa internetsivustojen ylläpito ja kehittäminen, sivustojen pääkäyttäjänä toimiminen ja sisäinen perehdytys, verkkomarkkinointi ja liidigenerointi sekä sähköisten uutiskirjeiden suunnittelu ja tuotanto. Ymmärrät tekniikkaa, webanalytiikkaa ja hallitset hakukoneoptimoinnin.

Tehtävässä tarvitaan erinomaisia projektinhallintataitoja sekä kokonaisnäkemystä. Sinulle on jo kertynyt muutama vuosi kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja pystyt ottamaan nopeasti laaja-alaisen tehtäväkentän haltuun.

Ideaali työntekijä on vahvalla itsetunnolla varustettu, myynti- ja markkinointihenkinen, innovatiivinen ja sujuva sisällöntuottaja. Osaat organisoida työsi tehokkaasti ja pystyt työskentelemään määrätietoisesti myös paineen alla. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa viestimistä suomen kielellä. Word Press -ohjelman hallinta ja valokuvaustaito on plussaa.

MagnumLive tarjoaa huikean näköalapaikan viihdealalle, kiinnostavat ja monipuoliset työtehtävät ja mukavan työilmapiirin. Tehtävä on aluksi osa-aikainen, työtä on 3 päivänä viikossa, mutta jatkuu mahdollisesti myöhemmin kokoaikaisena.

Rekrytointia toteutetaan yhteistyössä Baronan/Opteam Luovan kanssa. Työsuhde toteutetaan vuokratoimeksiantona ja työsuhde solmitaan Opteam Luovan kanssa. Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.1.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan ollessa käynnissä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa työtehtävästä antaa henkilöstökonsultti Johanna Karila, puh. 050 442 0004 tai johanna.karila@barona.fi.