Verkkosuunnittelija
Erillisverkot-konserni / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Erillisverkot-konserni hakee

Valokaapeliverkon suunnittelijaa Itä-Suomeen

Haemme tietoliikennealan insinööriä tai muun soveltuvan koulutuksen omaavaa henkilöä valokaapeliyhteyksien verkkosuunnittelijaksi. Sinulla on usean vuoden työkokemus valokaapeliyhteyksien suunnittelu- ja rakennuttamistehtävistä.

Tehtävässäsi vastaat toiminta-alueellasi olevan valokaapeliverkon kapasiteetin käytöstä sekä uusien valokaapelireittien suunnittelusta ja rakennuttamisesta. Olennaisena osana työhösi kuuluu myös asiakastoimituksiin liittyvien saatavuuskyselyiden käsittely, yhteyksien toteutussuunnittelu ja rakennuttaminen prosessikäytäntöjen mukaisesti sekä kaapelisijaintikyselyiden käsittelyyn osallistuminen.

Eduksesi luetaan kokemus teleoperaattoreiden ja urakoitsijoiden kanssa tehdystä yhteistyöstä tietoliikenneyhteyksien suunnitteluun ja rakennuttamisiin liittyen. Lisäksi aiempi kokemus verkkotietojärjestelmien käytöstä katsotaan eduksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta, toimeenpanokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja sitoutumista asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työkalut sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikkasi sijaitsee Kuopiossa, Kouvolassa, Mikkelissä tai Jyväskylässä. Tehtävä sijoittuu Erillisverkkojen tytäryhtiö Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön.

Täytä hakulomake hakupainikkeen kautta ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 27.9.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta rekry@erillisverkot.fi otsikolla "Verkkosuunnittelija Itä-Suomi". Kirjoita sähköpostiin yhteystietosi ja milloin sinut parhaiten tavoittaa, niin sinuun ollaan yhteydessä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi
erveuutiset.erillisverkot.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1384656
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio, Mikkeli, Kouvola, Jyväskylä
  • Lisätietoja antaa: rekry@erillisverkot.fi