(Poistunut julkaisusta)

Verkkosuunnittelija (infra)
Suomen Erillisverkot -konserni

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Verkkosuunnittelijaa (infra)

Haemme rakennus- ja sähkötekniikan ammattilaista verkkosuunnittelijan tehtävään. Tehtävässä toimit alueellisena laitetiloista vastaavana suunnittelijana sekä sähkölaitteiston käytön johtajana. Tehtävä sijoittuu tytäryhtiö Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön.

Ensisijaisena tehtävänäsi on valtakunnallisen tietoliikenneverkon laitetiloihin liittyvä suunnittelu ja rakennuttaminen. Suunnittelutyöhön kuuluvat kiinteistötekniikan suunnittelu esimerkiksi sähkönsyöttö-, turvallisuus- ja jäähdytysjärjestelmien alueilla, rakennesuunnitteluun osallistuminen, yhteistyö kumppaneiden ja aliurakoitsijoiden kanssa sekä laitepaikkasuunnittelu. Sinulla on käytännön työkokemusta ja näyttöjä toiminnasta teleoperaattorin, infratoimialan urakoitsijan tai turvallisuuskriittisen toimijan laitetiloihin liittyvässä toimintaympäristössä.

Hyvät valmiudet tehtävään antaa soveltuva korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto sekä kokemus vastaavista tehtävistä. Sinulla tulisi olla voimassa oleva sähköpätevyystodistus. Tiedät laitetiloihin ja fyysiseen turvallisuuteen liittyen KATAKRI-työkalun, VAHTI-ohjeiden, Viestintäviraston määräysten sekä rakentamismääräyskokoelman olennaiset vaatimukset. Voit olla erikoistunut rakennustekniikkaan tai sähkölaitteistoihin.

Olennaisena osana työhösi kuuluu myös asiakastoimituksiin liittyviin saatavuuskyselyihin vastaaminen ja yhteys- ja rakentamistilausten käsittely prosessikäytäntöjen mukaisesti sekä koordinaattorin tehtävät rakentamisprosessissa.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja sitoutumista tavoitteisiin. Olet toiminnassasi johdonmukainen ja yhteistyökykyinen eri sidosryhmien kanssa. Aiemmin hankitusta projektinhallintakokemuksesta on myös etua suunniteltujen toteutusten läpiviennissä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työkalut sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikkasi voi olla jokin Suomen Erillisverkot -konsernin toimipiste Suomen suurimpien kaupunkien alueilla. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä sähköpostin rekry@erillisverkot.fi osoitteeseen otsikolla: "Verkkosuunnittelija (infra)".

Täytä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 18.5.2018 mennessä.