(Poistunut julkaisusta)

Verkkosivuasiantuntija - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018
Asokodit on Suomen suurin asumisoikeusasuntojen omistaja. Yhtiön omistuksessa on yli 16.000 asumisoikeusasuntoa 31 paikkakunnalla. Henkilöstöä yhtiön palveluksessa on 54. Yhtiön tasearvo on 1,4 miljardia euroa ja liikevaihto 160 miljoonaa euroa. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Helsingin Pasilassa. Asokodit kuuluu Asuntosäätiö-konserniin. Asokotien markkinointitiimi tekee työtänsä täydellä sydämellä ja etsii yhteistyössä Eilakaislan kanssa joukkoonsa sinua verkkosivuasiantuntija osaksi idearikasta tiimiänsä. 

Tehtävän kuvaus 

Verkkosuunnittelu on sinun intohimosi sekä tunnet myös sosiaalisen median mainostyökalut. Hallitset verkkosivujen tekniset ratkaisut sekä omaat hyvät tiimityötaidot.

 Tehtäviisi kuuluu

  • verkkosivujen tekninen pääkäyttäjyys
  • verkkosuunnittelu sekä -päivitys ja yhteistyön koordinointi
  • analytiikan seuraaminen ja raportointi
  • Google Adwords ja Analytics
  • ekstranetsivuston hallinta, asiakasviestintä ja videoeditointi
  • some-vastaavan sijaisena toimiminen

Toivomme sinulta 

Vahvaa tuntemusta sisällöntuotantojärjestelmistä esim. Sitefinity sekä aikaisempaa kokemusta verkkosuunnittelusta ja hakukoneoptimoinnista. Teet tiivistä yhteistyötä muun markkinointitiimin henkilöiden kanssa sekä tuet omalla työpanoksellasi koko Asuntosäätiön konsernia. Toivomme sinun olevan työskentelytavoiltasi asiakaspalveluhenkinen, toimeen tarttuva ja oma-aloitteinen.

Asokodit työnantajana tarjoaa sinulle mukavan työilmapiirin, hyvät henkilöstöedut sekä osaavan organisaation tuen.
Olisitko sinä Asokodin markkinointitiimin puuttuvat kädet? Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä tai hakuprosessista, niin voit olla yhteydessä Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruoholaan, puh. 030 6090 513. Parhaiten tavoitat Jaanan to 6.9. klo 10-11 ja ke 12.9. klo 14-15. Jos koet tehtävän omaksesi ja haluat työskennellä osana ammattitaitoista markkinointitiimiä, niin jätä hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera 28.9.2018 mennessä osoitteeseen kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin ajan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.