(Poistunut julkaisusta)

Verkkopedagogiikan suunnittelija
Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu on arvostettu pedagoginen asiantuntijayhteisö, jonka toimintaan kuuluvat ammatillinen opettajankoulutus, täydennyskoulutus sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta. Teemme aktiivisesti töitä kotimaisten ja kansainvälisten hankkeiden sekä koulutusviennin saralla. Työllämme haluamme parantaa oppimisen laatua ja luoda tulevaisuuden koulutusratkaisuja.

Puhutko digiä ja pedaa? Innostaako sinua hyvä oppiminen? Haluatko olla mukana tukemassa opettajien digipedagogista osaamista? Sytytkö uusista digijutuista? Jos vastasit kyllä, olet hakemamme verkkopedagogiikan suunnittelija monimuoto-opetuksen tuki- ja kehittämistehtävään. Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.1.2019 - 31.12.2020.

 

Keskeisenä tehtävänäsi on ammatillisen opettajakorkeakoulun tarjoamien opintojen pedagoginen ja opetusteknologinen tuki ja konsultaatio. Osaat innostaa, kouluttaa ja perehdyttää opetushenkilökuntaa sekä ratkaista tukipyyntöjä sujuvasti. Sinulla on kyky toimia yksittäisen digitaalisen palvelun pääkäyttäjänä ja tehdä päätöksiä palvelun suuntaviivoista.

 

Työskentelet yhteistyössä JAMKin muiden yksiköiden verkkopedagogiikan suunnittelijoiden kanssa. Osallistut muiden asiantuntijoiden, kuten pedagenttien ja ICT-palveluiden, kanssa JAMKin monimuoto-opetuksen kehittämiseen.

 

Etsimme tehtävään innovatiivista, toimeenpano- ja yhteistyökykyistä henkilöä, joka on motivoitunut opettajien arjen tarpeista lähtevään kehitystyöhön.

 

Edellytämme vahvaa verkkopedagogista ymmärrystä, ICT-perusosaamista ja pedagogista osaamista.  Kykenet omaksumaan uusia kokonaisuuksia nopeasti ja osaat ratkaista ongelmia sujuvasti. Sinulla on aktiivinen, itsenäinen, asiakaslähtöinen ja kehittävä työote. Työssä vaaditaan korkeakoulututkinto sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito.

 

Arvostamme kokemusta verkko-opetuksesta, sen toteuttamiseen liittyvästä tukipalvelusta sekä oppimista ja opetusta tukevista digivälineistä.

 

 

Lisätietoja tehtävästä antavat

 

johtaja Pekka Risku, pekka.risku@jamk.fi, puh. 040 7079372 ja

asiantuntija Minna Koskinen, minna.koskinen@jamk.fi, puh. 0400 239813

 

Hae viimeistään 12.11.2018