(Poistunut julkaisusta)

Verkkopedagogiikan assistentti, ammatillinen opettajakorkeakoulu
Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Puhutko digiä ja pedaa? Haluatko olla mukana tukemassa opettajien digipedagogista osaamista? Sytytkö uusista digijutuista? Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri oikea henkilö monimuoto-opetuksen tuki- ja kehittämistehtäväämme. 

Tehtävänäsi on ammatillisen opettajakorkeakoulun tarjoamien opintojen opetusteknologinen tuki ja kehittäminen. Innostat, koulutat ja perehdytät opetushenkilökuntaa ja toimit koko henkilöstön tukena. Ratkaiset tukipyyntöjä sujuvasti ja osaat löytää toimivia ratkaisuja ongelmatilanteisiin.  

Edellytämme vahvaa verkkopedagogista ymmärrystä, ICT-perusosaamista ja kykyä omaksua uusia kokonaisuuksia nopeasti. Sinulla on aktiivinen, itsenäinen, asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen työote. Innostut kehittämisestä. Toivomme hakijalta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Korkeakoulututkinto katsotaan hakijalle eduksi.

Arvostamme kokemusta verkko-opetuksesta, sen toteuttamiseen liittyvästä tukipalvelusta sekä oppimista ja opetusta tukevista digivälineistä. Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.9.2019 – 31.12.2020 ja aloitusajankohdasta voidaan myös sopia tarvittaessa. 

Hae viimeistään 18.8.2019

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Pekka Risku, sähköposti: pekka.risku@jamk.fi, puh. 040 7079372 ja verkkopedagogiikan suunnittelija Ilona Laakkonen, sähköposti: ilona.laakkonen@jamk.fi, puh. 040 6207177