Verkkopankin ja tunnistamisen tuotepäällikkö
POP Pankkiliitto osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

POP PANKKI -RYHMÄ

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

 

Haemme POP Pankkiliittoon
VERKKOPANKIN JA TUNNISTAMISEN TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Digitaaliset palvelukanavat ovat finanssialalla parhaillaan merkittävän muutoksen alla ja tärkeä strateginen painopiste POP Pankki –ryhmälle. Tule mukaan kehittämään parasta pankkipalveluamme digitaalisissa kanavissa!

Vastaat POP Pankki –ryhmän verkkopankista ja vahvan tunnistautumisen ratkaisuista, muun muassa POP Avain –tunnuslukusovelluksesta. Ymmärrät pankkiliiketoimintaa, seuraat toimintaympäristön ja regulaation kehitystä ja olet kiinnostunut uusista ratkaisuista. Pystyt arvioimaan teknisiä toteutuksia ja auditoinnit ovat sinulle tuttuja.  Palat innosta asiakaslähtöisten ratkaisujen kehittämiseen. Ymmärrät sekä henkilö- että yritysasiakkaiden tarpeita ja pystyt määrittelemään tarpeet liiketoimintavaatimuksiksi. Termit FTN, OIDC ja PSD2 ovat sinulle ennestään tuttuja.

Toimit osana liiketoimintayksikön tuote- ja palvelukehitystiimiä ja sparrailutukenasi toimivat mm. tuotealueiden kehityspäälliköt ja koko POP Pankkiliiton henkilökunta sekä konttoreissamme toimivat rautaiset pankkiliiketoiminnan asiantuntijat.

 

Odotamme Sinulta

Kokemusta pankkiliiketoiminnasta, digitaalisten palveluiden kehittämisestä ja vahvan tunnistamisen lainsäädännöllisistä vaatimuksista. Olet ratkaisukeskeinen, ymmärrät palveluiden toteuttamiseen vaadittavia teknisiä ratkaisuja ja palat halusta olla luomassa markkinoiden parasta käyttäjäkokemusta. Teet töitä osallistavalla otteella ja kykenet kuljettamaan asioita ketterästi eteenpäin projektien aikataulut huomioiden.

Sinulla on liiketoiminnallista näkemystä ja kokemusta toiminallisuuksien määrittelystä. Työntekijänä olet energinen, omaat paineensietokykyä etkä pelkää tarttua vaikeisiinkaan töihin. Työssä tarvitaan hyvää suullista ja kirjallista englannin kielitaitoa.  

Mikäli koet olevasi edellä mainittu henkilö, niin tervetuloa joukkoomme!

 

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ja päästä aidosti kehittämään uusia toimintatapoja vakavaraisessa ja kehittyvässä pankkiryhmässä.
 • Dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat.
 • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut
 • Tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

 

Toimitilamme ovat Espoon Leppävaarassa (Panorama Tower) erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä.

Lähetä hakemuksesi saman tien – hakuaikaa on keskiviikkoon 8.4.2020 asti, mutta käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa.  Lisätiedot maanantaina 16.3. kello 14.30-16.00 ja torstaina 2.4 kello 12.00-13.00: Milla Luoma, Liiketoiminnan kehityspäällikkö, tiimiesimies: 0405673038.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1350352
 • Tehtäväalue: Pankki/rahoitus/vakuutus
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Milla Luoma (milla.luoma (a) poppankki.fi)
 • Puhelin: 0405673038
 • Sijainti: Uusimaa