(Poistunut julkaisusta)

Verkkopalveluneuvoja
Helen Sähköverkko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Me Helen Sähköverkossa varmistamme sujuvan arjen helsinkiläisille. Sähköverkkomme on Euroopan luotettavin: helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon keskimäärin vain joka kymmenes vuosi. Ylläpidämme ja kehitämme Helsingin lähes 6 200 km laajuista sähköverkkoa tehokkaasti. Kuulumme jokaisen helsinkiläisen elämään, ja olemme hyvä naapuri.

Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka on yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä. Liity asiantuntevaan joukkoomme tekemään kanssamme välttämätöntä hyvää!


Haemme nyt Asiakkuushallinta-yksikköön

VERKKOPALVELUNEUVOJAA

tuottamaan erinomaista asiakaskokemusta liittymiä ja mittarointia koskeviin asiakaspalvelutehtäviin. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse tai sähköpostitse, kun asiakkaillamme on palvelutarpeita sähköverkkoon liittymisestä ja mittaroinnista. Lisäksi ylläpidät liittymäsopimuksia ja käyttöpaikkatietoja, käsittelet mittarointitilauksia ja valvot sopimuksettomia käyttöpaikkoja. Osallistut myös erilaisten mittaus- ja sopimusvirheiden selvittämiseen.  

Sinulla on loistavat edellytykset tähän tehtävään, jos sinulla on

  • vahvaa asiakaslähtöisyyttä, tiimityöskentelytaitoja sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
  • huolellisuutta ja numerotarkkuutta kiireenkin keskellä
  • vahva suomen kielen taito, eduksi lasketaan valmius myös englannin- ja ruotsinkieliseen asiakaspalveluun
  • AMK- tason kaupallista tai teknistä koulutusta, tai vastaavia tietoja 
  • eduksi katsomme työkokemuksen vastaavista tehtävistä 
  • oikea asenne: olet innostunut oppimaan uutta, ratkaisukeskeinen ja ripeäotteinen

Tarjoamme mielenkiintoiset tehtävät mukavassa ja asiantuntevassa porukassa, hyvät kehittymismahdollisuudet ja työsuhde-edut. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Helsingissä Käpylässä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti su 25.8.2019 mennessä.

Mikäli haluat kuulla lisää tiimistämme ja tehtävän sisällöstä, ota yhteyttä!  Lisätietoa saat ma 12.8. klo 9-11 ja ke 21.8. klo 9-11 verkkopalvelupäällikkö Tiina Leppälahdelta, p. 050 310 1758.