(Poistunut julkaisusta)

Verkkopalveluneuvoja
Helen Sähköverkko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Me Helen Sähköverkossa varmistamme sujuvan arjen helsinkiläisille, edistämme kaupunkirakenteen sekä sähkömarkkinoiden ja älyverkkojen kehittymistä. Sähköverkkomme on Euroopan luotettavin: helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon keskimäärin vain joka kymmenes vuosi. Ylläpidämme ja kehitämme Helsingin lähes 6 200 km laajuista sähköverkkoa tehokkaasti. Kuulumme jokaisen helsinkiläisen elämään, ja olemme hyvä naapuri.

Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka on yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä. Liity asiantuntevaan joukkoomme tekemään kanssamme välttämätöntä hyvää! Haemme nyt

VERKKOPALVELUNEUVOJAA

tuottamaan erinomaista asiakaskokemusta ja varmistamaan sähköverkon liittymätietojen ajantasaisuuden. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, asiakkaillamme on kysyttävää mm. sähköverkkoon liittymisestä. Ylläpidät liittymäsopimuksia ja käyttöpaikkatietoja, käsittelet mittarointitilauksia ja valvot sopimuksettomia käyttöpaikkoja. Osallistut myös erilaisten mittaus- ja sopimustietojen selvittämiseen.

Olet vahvasti asiakaslähtöinen, tiimityöskentelykykyinen ja vuorovaikutustaitoinen. Olet huolellinen ja numerotarkka kiireenkin keskellä. Omaat sujuvan suomen ja englannin kielen taidon. Lisäksi sinulla on tarvittaessa valmiutta myös ruotsinkieliseen asiakaspalveluun. Sinulla on AMK-tason kaupallinen tai tekninen koulutus tai vastaava työkokemuksen kautta hankittu osaaminen. Eduksesi katsomme työkokemuksen vastaavista tehtävistä.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat verkkopalvelupäällikkö Tiina Leppälahdelta, p. 050 310 1758 (ma 7.1. klo 12.00-14.00 ja pe 11.1. klo 12.00-13.30).

Hae tehtävää sähköisellä hakemuksellamme viimeistään 17.1.2019.