(Poistunut julkaisusta)

Verkkopalveluinsinööri
Helen Sähköverkko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Me Helen Sähköverkossa varmistamme sujuvan arjen helsinkiläisille. Sähköverkkomme on Euroopan luotettavin: helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon keskimäärin vain joka kymmenes vuosi. Ylläpidämme ja kehitämme Helsingin lähes 6400 km laajuista sähköverkkoa tehokkaasti. Kuulumme jokaisen helsinkiläisen elämään, ja olemme hyvä naapuri. Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoaa uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.


Haemme nyt verkkopalvelut-tiimiimme palveluhenkistä ja käytännönkokemusta omaavaa verkkopalveluinsinööriä tuottamaan erinomaista palvelukokemusta asiakkaillemme.  

Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on kyky pitää ohjat käsissä ja tehdä sujuvaa yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, joita ovat erityisesti asiakkaat, sähköurakoitsijat ja sähköverkonrakentajat. Hoidat luontevasti asiakasyhteydenottoja, teet tilauksista tarvittavat sopimukset sekä ohjaat, ohjeistat ja rakennutat vastuullasi olevat sähköliittymien rakennushankkeet maaliin asiakastoiveiden mukaisesti. 

Roolisi tärkeimpiä tehtäviä ovat asiakkaiden neuvonta sähköliittymiin ja -tekniikkaan liittyvissä asioissa, asiakkaiden rakennushankkeiden sähkösuunnitelmien tarkastus ja hyväksyntä, siten että sähköliittymät ovat toteutettavissa turvallisesti käyttökuntoon sekä pienjännite- (0,4kV) ja keskijänniteliittymien 10-20kV rakennuttaminen yhteistyössä verkonrakennuskumppanimme kanssa ja rakennushankkeittesi kustannusten ja aikataulujen seuraaminen.

Etsimme joukkoomme sujuvasanaista henkilöä, jolla on kiinnostusta ja intoa työskennellä asiakkaiden kanssa, sujuvat vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi, hyvää yhteistyökykyä, kehityshalukkuutta ja oma-aloitteisuutta sekä paineensietokykyä kiireenkin keskellä. Toivomme, että sinulla on soveltuva sähkövoimatekniikan koulutus ja monipuolista kokemusta sähkönjakeluverkon (0,4-20kV) rakentamisesta tiiviissä kaupunkiympäristössä, energiamittareiden asennuksista ja rakennusten sähköjärjestelmistä. Tehtävä on hyvin käytännönläheistä ja siinä onnistumista edesauttaa positiivinen palveluhenkisyys sekä kokemus sähköverkon rakennustehtävistä. 

Tarjoamme mielenkiintoiset tehtävät Helsingin alueen rakennushankkeiden parissa ja hyvät työskentelymahdollisuudet nykyaikaisissa toimitiloissamme. Tiimissämme on hyvä yhteistyön henki ja haluamme tehdä asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua. 

Ilman yhteistyötä emme menesty, ja toimimme tiiviisti yhdessä niin sisäisten sidosryhmien kuin ulkoisten kumppanienkin kanssa. Menestyäksemme tarvitsemme toistemme tietoa, osaamista, kokemusta, näkemystä ja intohimoa. Toimimme avoimesti ja läpinäkyvästi. Kaikki tieto on meillä lähtökohtaisesti yhteistä. Viestimme innostavasti – ihminen ihmiselle – ja kuuntelemme toistemme näkemyksiä aidosti. Kohtaamme toisemme rennosti titteleistä tai työvuosista viis. Meillä saa jokainen olla oma itsensä ja laittaa rohkeasti persoonaa peliin. Totuttuja toimintatapoja saa haastaa ja kyseenalaistaa sekä kannustamme uusien juttujen kokeilemista. Kun tiedämme yhteisen suunnan ja tavoitteen, ei ole syytä himmailla. Panemme siis tuulemaan!


Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esimieheltäsi Antti Raassinalta (antti.raassina@helen.fi tai p.050 314 6873).

Kohtasivatko energiamme?  Hae tehtävää sähköisesti viimeistään sunnuntaina 23.8.2020 mennessä.