(Poistunut julkaisusta)

Verkkopalveluiden kehityspäällikkö
KL-Kustannus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Asiakkaamme KL-Kustannus etsii joukkoonsa verkkopalveluiden kehityspäällikköä.

KL-Kustannus Oy on Kuntaliiton omistama tytäryhtiö, jonka keskeisenä tehtävänä on tuottaa mediapalveluja sekä tapahtumia kunta-alan päättäjille. Tärkeimmät tuotteet ovat Kuntalehti, Kuntatekniikka -lehti, Kunta.tv sekä Kuntamarkkinat.

Vastaat KL-Kustannuksen eri medioihin liittyvistä verkkopalveluista ja niiden kehittämisestä, verkkokauppaprojekteista video- ja tapahtumasivustoihin. Toimit yhteistyössä IT-kumppaneiden kanssa ja vastaat osaltasi digipalvelujen suunnasta ja visiosta.

Etsimällämme henkilöllä on vahva teknologinen ymmärrys. Wordpress-alustan tuntemus on tehtävässä välttämätöntä. Sosiaalisen median mahdollisuuksien ymmärtäminen on eduksi. Kokemus digikehitysprojektien menestyksekkäästä läpiviennistä on tehtävässä keskiössä, ja toivomme myös kykyä analysoida ja hyödyntää verkosta saatavaa analytiikkaa. Kiinnostus media-alaa kohtaan tai kokemus alalta tukevat tehtävässä menestymistä. Henkilönä olet toimeen tarttuva, innokas ja vastuuntuntoinen.

KL-Kustannus tarjoaa mielenkiintoisen ja vastuullisen työn kehittämisen parissa sekä ennen kaikkea mukavan ja eteenpäin katsovan työyhteisön. Yrityksen henkilöstö koostuu vakituisista sekä freelanceverkostoon kuuluvista ihmisistä. Toimitilat sijaitsevat Helsingin Kalliossa.

Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus palkkatoiveineen sekä liitä mukaan CV mahdollisimman pian sillä hakemukset käsitellään heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henriikka Pentti, parhaiten tavoitettavissa maanantaina 8.10. klo 10-11 numerosta 050 434 6188. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa.