(Poistunut julkaisusta)

Verkkopalveluasiantuntija
Helen Sähköverkko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Me Helen Sähköverkossa varmistamme sujuvan arjen helsinkiläisille, edistämme kaupunkirakenteen sekä sähkömarkkinoiden ja älyverkkojen kehittymistä. Sähköverkkomme on Euroopan luotettavin: helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon keskimäärin vain joka kymmenes vuosi. Ylläpidämme ja kehitämme Helsingin lähes 6 200 km laajuista sähköverkkoa tehokkaasti. Kuulumme jokaisen helsinkiläisen elämään, ja olemme hyvä naapuri.

Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka on yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä. Liity asiantuntevaan joukkoomme tekemään kanssamme välttämätöntä hyvää! Haemme nyt

VERKKOPALVELUASIANTUNTIJAA

sähkön jakeluverkkoon liittymistä koskeviin asiakaspalvelu- ja kehitystehtäviin. Tehtävänäsi on varmistaa asiakkaille erinomainen liittymisen palvelukokemus ohjaamalla ja kehittämällä liittymien palveluprosesseja ja tietojärjestelmiä sekä näihin liittyvää ohjeistusta. Lisäksi osallistut liittymäpalvelun asiakaspalvelutehtäviin, joihin kuuluu asiakkaiden ja heidän sähköurakoitsijoidensa neuvonta, vastuu liittymien tarkoituksenmukaisuudesta sekä pienjänniteliittymien tilaamista urakoitsijoilta.

Olet kiinnostunut työskentelystä asiakkaiden kanssa sekä järjestelmäkehitystyöstä. Kykenet itsenäiseen kehitystyöhön ja asioiden eteenpäin viemiseen, mutta olet myös sitkeä rutiinitehtävien hoitamisessa. Omaat sujuvat vuorovaikutustaidot suomen ja englannin kielellä. Sinulla on sähkövoimatekniikan korkeakoulututkinto (AMK-insinööri) tai vastaavat tiedot sähkötekniikan alalta. Eduksesi katsomme työkokemuksen vastaavista tehtävistä sekä valmiudet tarvittaessa ruotsinkieliseen asiakaspalveluun.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset tehtävät mukavassa ja asiantuntevassa porukassa, hyvät kehittymismahdollisuudet ja työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat verkkopalvelupäällikkö Tiina Leppälahdelta, p. 050 310 1758 (ma 7.1. klo 12.00-14.00 ja pe 11.1. klo 12.00-13.30).

Hae tehtävää sähköisellä hakemuksellamme viimeistään 18.1.2019.