(Poistunut julkaisusta)

Verkkopalveluasiantuntija
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Haemme Tietotekniikkakeskukseen kahta

VERKKOPALVELUASIANTUNTIJAA

Ryhmällemme kuuluu yliopiston www-palveluiden ja niiden taustapalveluiden ylläpito ja kehitys. Tehtäväsi liittyvät yliopiston uuden intranetin ja sen oheispalveluiden kehitykseen ja ylläpitoon. Lisäksi tehtäväkenttääsi voi kuulua muita ryhmän tehtäviä. Työ mahdollistaa erikoistumisen kehityskohteisiin, esim. konttiteknologioihin tai sovelluskehityksen työkaluihin. Tarkempi tehtävänkuva muodostuu osaamisesi ja mielenkiinnon kohteittesi mukaan.

Palveluympäristössämme käytettyjä keskeisimpiä teknologioita ovat Linux, Java, Python, Docker, Ansible, MySQL/MariaDB. Valmistuotteina meillä ovat käytössä Liferay ja Confluence. Kehitysprojekteissa työskentelemme Scrum/Kanban-menetelmien mukaisesti. Osaaminen näistä on eduksi.

Olemme rakentamassa ratkaisuja tämän päivän ja tulevaisuuden yliopiston tarpeisiin: kehitämme modernia tietotekniikkainfrastruktuuria ja tuemme yliopistolaisten digitaalisia palveluiden kehittämistä. Keskeisiä arvojamme ovat laadukkaat palvelut, osaamisen kehittäminen sekä avoin ja kokeileva toimintakulttuuri. Ryhmässämme on yhteisöllinen ja toisiamme kannustava työilmapiiri. Saat myös muut ison organisaation edut, kuten joustavat työajat ja edulliset ja monipuoliset liikuntapalvelut.

Odotamme sinulta

  • innostunutta otetta
  • oppimiskykyä
  • motivaatiota
  • kykyä soveltaa omaa osaamistasi

Hyvät yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot ovat korvaamattomat, sillä työ on yhteispeliä teknisten asiantuntijoiden ja yliopiston muun toiminnan asiantuntijoiden kanssa. Teemme palveluita yhteistyössä mm. yliopiston viestinnän ja infraosaajien sekä sisäisten ja ulkoisten sovelluskehittäjien kanssa. Suunnittelemme perehdytyksen yksilöllisesti osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Palkkaus määräytyy yliopistojen työehtosopimuksen mukaan ja asettuu välille 2.800–4.000 euroa/kk riippuen kokemuksestasi ja osaamisestasi sekä yhdessä sovitusta tehtävänkuvastasi. Voit esittää palkkatoiveen. Tehtävissä on kuuden kuukauden koeaika.

Kiinnostuitko? Odotamme hakemustasi rekrytointijärjestelmämme kautta https://www.helsinki.fi/fi/avoimet-tyopaikat/verkkopalveluasiantuntija-tietotekniikkakeskukseen viimeistään 24.9.2018, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Sinun ei tarvitse täyttää järjestelmässä kuin henkilötietosi ja liittää mukaan CV.

Annan mielelläni lisätietoja: Mikko Hassinen, mikko.hassinen@helsinki.fi, 0503067171. Voit myös ihan kyselemättä lähettää minulle hakemuksen ansioluetteloineen osoitteessa https://securemail.helsinki.fi.

Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Tietotekniikkakeskus on noin 200 hengen asiantuntijayksikkö, joka vastaa yliopiston tietotekniikkainfrastruktuurista ja -palveluista. Tutustu meihin lisää https://www.helsinki.fi/fi/it/tietotekniikkakeskus/tule-tekemaan-huippuyliopiston-tietotekniikkaratkaisuja ja www.helsinki.fi/it.