(Poistunut julkaisusta)

Verkkopäätoimittaja
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Finnvera Oyj on valtion omistama erityisrahoitusyhtiö ja Suomen virallinen vientitakuulaitos.

Strategiamme kärki on vaikuttavuus. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme luovat ja saavuttavat rahoituksemme avulla jotain, joka ei olisi ollut muuten mahdollista. Visiomme on: Asiakkaidemme menestys vahvistaa Suomen taloutta.
 

Haemme kollegaa vastaamaan verkkoviestinnästä ja sen kehittämisestä.

Tehtävässäsi vahvistat osaavaa ja innostunutta neljän hengen viestintätiimiämme vankalla kokemuksellasi monipuolisesta ja monikanavaisesta sisällöntuotannosta, erityisesti digitaalisesta viestinnästä ja videoiden tuotannosta ja editoimisesta.  Sinulla on valmiudet kehittää Finnveran viestintää analytiikkaa hyödyntäen.
 

Odotamme, että sinulla on

  •  kokemusta ja näkemyksiä verkkosivujen sekä some-kanavien ylläpidosta ja kehittämisestä
  •  vahva osaaminen monikanavaisesta sisällöntuotannosta
  •  kykyä ja valmiutta hoitaa vaativiakin viestintätilanteita tarvittaessa nopeastikin
  •  positiivista intoa kehittämiseen ja uuden ideoimiseen
  •  hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot
  •  oma-aloitteinen tapa tarttua toimeen
  •  sujuva kynä ja kykyä viestiä myös englannin kielellä.
     

Tehtävä tarjoaa sinulle merkityksellisen tehtäväkentän, jossa viestinnän keinoin olet mukana vaikuttamassa suomalaisten yritysten toimintaedellytysten ja kilpailukyvyn vahvistamiseen. Innostavan tehtävän lisäksi sinulla on kannustava ja ammattimainen työyhteisö, jossa on reipas yhdessä tekemisen meininki ja korkea henkilöstötyytyväisyys. Meillä on joustavat työjärjestelyt ja nykyaikainen työympäristömme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Odotamme hakemustasi verkkosivuiltamme viimeistään 3.12.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa perjantaina 22.11. klo 14.00-16.00, keskiviikkona 27.11. klo 9.30-10.30 ja torstaina 28.11. klo 14.30-16.30 viestintäjohtaja Tarja Svartström p.  040 826 2006.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet. Lisäksi teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.