Verkkoleirin ohjaaja 2021 - Kesätyö
Leirikesä ry

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2020

Tehtävän sijaintina Helsinki/Etätyö. Kokoaikainen kesätyö, 3 viikkoa ajalla 7.6.2021–24.6.2021. 1–2 avointa paikkaa (väh. 18 v.).

 

Verkkoleirin ohjaajaksi 2021

Etsimme Leirikesän järjestämille verkkoleireille - Verkkoseikkailut - 1–2 ohjaajaa. Leirikesän Verkkoseikkailussa ohjaaja vetää toiminnallisia ja vuorovaikutteista toimintaa etäyhteyden yli alakouluikäisille lapsille.

Leirikesä ry järjestää jälleen ensi kesänä virtuaalisia lastenleirejä, eli Leirikesän Verkkoseikkailuita! Leirit järjestetään kesäkuun kolmen ensimmäisen viikon ajan Internetissä ja leireille mahtuu mukaan noin 60 lasta (20 per leiriviikko). Verkkoseikkailun ohjaaja vastaa leireistä, tukenaan päiväleirikokonaisuuden leirinjohtaja.

Leirikesän Verkkoseikkailut kehitettiin koronakeväällä 2020 vastaamaan lasten loma-ajan tarpeeseen, kun valtakunnalliset kokoontumisrajoitukset olivat tiukimmillaan. Kysyntää verkkoleirille on ollut myös akuuteimman vaiheen jälkeen ja tästä syystä Verkkoseikkailut seikkaillaan ensi kesänä, vaikka koronatilanne yhteiskunnassa olisi hyvä.

Verkkoseikkailut toteutetaan arkisin arviolta klo 09.0015.00 Zoom-ohjelmiston kautta. Verkkoseikkailuissa pelataan ja leikitään oman ryhmän kanssa, askarrellaan, selvitetään mysteereitä, kokkaillaan, puuhaillaan ulkona ja nautitaan kivoista kesäpäivistä!

 

Verkkoleirin ohjaajan päätehtävänä on huolehtia omasta lapsiryhmästään sekä järjestää ohjelmaa verkossa. Sinänsä ohjaajan tehtävä on samalainen kuin kontaktissa, eli ohjaaja vastaa lasten hyvinvoinnista, viihtyvyydestä, turvallisuudesta, mutta verkkoleireillä ohjaajan tulee erityisesti ottaa huomioon työn luonne, sillä työskentely tapahtuu oman tietokoneen tai älylaitteen kautta etänä. Myös leiriläiset osallistuvat etänä leirille omissa kodeissaan.

Verkkoleirin ohjaaja (vähintään 18-vuotias)

 • vastaa osaltaan lapsiryhmänsä hyvinvoinnista
 • auttaa ja pitää huolta leiriläisistä koko leiripäivän ajan
 • huolehtii leirin ja kodin välisestä asioinnista
 • suunnittelee ja toteuttaa ohjelmia verkossa
 • hoitaa oman erillisen vastuualueensa tehtävät
 • osallistuu leirin palavereihin
 • osallistuu järjestettävään henkilökuntakoulutukseen
 • on kykyä heittäytyä erilaisiin ohjelmiin
 • pystyy työskentelemään itsenäisesti ja valmistamaan helppoa kotiruokaa
 • hoitaa muut esihenkilön antamat tehtävät
  • Palkkauksemme noudattaa Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta
  • palkkaluokka kesällä G16B, katso palkkaesimerkit ↗

Edellytämme tehtävään hakevalta vähintään 18 vuoden ikää. Eduksi katsomme kokemuksen tai osaamisen esimerkiksi tubettamisesta tai livestreamien tekemisestä, halun kehittyä työntekijänä ja kehittää leiritoimintaa omalta osaltasi sekä hyvät yhteistyötaidot.

Verkkoleirin ohjaajat palkataan työhön pääsääntöisesti 3 viikoksi leirikauden ajalle 7.6.2021–24.6.2021 tai erikseen sovitusti. Lisäksi työtehtävään kuuluu 6 tuntia suunnitteluun liittyviä työtunteja keväällä.

 

Viimeinen hakupäivä tähän tehtävään on ke 20.1.2021. Jos kaikki sujuu suunnitellusti, niin haastattelemme sopivimmat ehdokkaat lähtökohtaisesti viikoilla 5–7 ja valinnat ilmoitetaan viimeistään viikolla 10.

Lisätietoa tehtävästä antavat Päiväleirien leirinjohtaja Jalmari Stenberg ✉ (p. 044 723 8111) ja  Leirikesän toimisto ✉ (p. 09 8865 1280).

 

------------------------------------------------------------------

Katso tämä ilmoitus Leirikesän omilla verkkosivuilla » napsauttamalla tästä.

Katso muut Leirikesän ohjaajan kesätyöt Oikotiellä:

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot