(Poistunut julkaisusta)

Verkkokoulutussuunnittelija
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Maailma muuttuu nopeammin kuin koskaan. Se on haaste S-ryhmälle ja jokaiselle s-ryhmäläiselle. Jollas auttaa s-ryhmäläisiä muutoksessa – riippumatta siitä, millaisesta muutoksesta on kyse. Jollaksen toiminnan tarkoitus on luoda ylivoimaista kilpailuetua S-ryhmän liiketoiminnoille kehittämällä osaamista ja tukemalla muutosten läpivientiä.

Jollaksessa jokainen valmennus oivalluttaa ja haastaa valmennettavaansa – tähtää muutokseen, pieneen tai suureen. Tavoitteemme ei ole vaatimaton: haluamme olla Suomen arvostetuin palvelualan muutoksen asiantuntija. Verkostossamme on 30 omaa pedagogiikan ja liiketoiminnan ammattilaista sekä tarkoin valitut, alansa parhaat freelancerit ja kumppaniyritykset.
Jollaksessa valmennetaan kaikkia henkilöstöryhmiä myyjistä asiantuntijoihin ja johtoon, jotta liiketoiminnot voivat menestyä ja tuottaa laadukkaita palveluja asiakasomistajille ja S-ryhmän muille asiakkaille. Tarjoamme opiskelijoillemme lähivalmennuksien lisäksi monipuolisia digitaalisia oppimisratkaisuja itseopiskeluaineistoista vuorovaikutteisiin oppimispeleihin. Digitaalisessa oppimisympäristössämme, eJollaksessa, opiskellaan vuosittain yli 30 000 verkkokoulutusta ja tavoitteenamme on kehittää digitaalisia oppimisratkaisujamme jatkuvasti.

Haemmekin dynaamiseen joukkoomme intohimoista ja osaavaa verkkokoulutussuunnittelijaa mahdollistaaksemme tavoitteemme.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on
• tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. kasvatustieteen maisteri)
• kokemusta erilaisista verkkokoulutusympäristöistä ja verkkokoulutusten sisällöntuotannon työkaluista
• käytännön kokemusta ja näkemystä vuorovaikutukseen ja yhteisölliseen oppimiseen perustuvien verkkokoulutuksien suunnittelusta ja toteuttamisesta
• todennetusti hyvät yhteistyö- ja viestintävalmiudet
• hyvä suomen kielen kirjallinen taito
• kyky verkostoitua ja pitää yllä suhteita eri tahoihin
• kokemusta projektipäällikön tehtävistä
• kyky työskennellä muuttuvassa toimintaympäristössä
• intohimoinen asenne asiakas- ja myyntityöhön.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja moninaisen tehtäväkokonaisuuden digitaalisten oppimisratkaisujen parissa. Jollas Instituutissa sinulla on lisäksi monipuoliset mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Työpisteesi on Helsingin Vallilassa Ässäkeskuksessa, mutta työtapamme ja -kulttuurimme tukee ajasta ja paikasta riippumatonta työskentelyä. Menestyäksesi verkkokoulutussuunnittelijan tehtävässä sinun tulee omata hyvät itsesi johtamisen taidot ja sinulta vaaditaan oma-aloitteista työotetta. Saat kuitenkin työhösi vahvaa tukea muilta verkkopedagogilta, valmentajilta sekä esimieheltäsi.

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, valmennuspäällikkö Henrik Ikonen vaihtaa mielellään ajatuksia kanssasi. Parhaiten tavoitettavissa (puh. 010 768 2962) torstaina 17.5. klo 8-10 ja keskiviikkona 23.5. klo 9-11 tai sähköpostilla henrik.ikonen@sok.fi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 25.5.2018 mennessä oheisella hakulomakkeella. Huomioimme ainoastaan sähköisellä hakulomakkeella saapuneet hakemukset.