(Poistunut julkaisusta)

Verkkokeskustelun moderoija
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Heittäydy kesän ajaksi moderoinnin maailmaan! Opteam Luova etsii asiakkaalleen Helsinkiin

VERKKOKESKUSTELUN MODEROIJAA

Tarjoamme itsenäistä ja tarkkuutta vaativaa työtä. Etsimämme verkkokeskustelun moderoija seuraa keskustelupalstojen sisältöjä ja poistaa sopimattomia viestejä eri järjestelmiä hyväksikäyttäen.

Tässä työssä pääset tutkimaan ihmisten esille ottamia keskusteluita sekä vaikuttamaan verkkosivustolle jätettävään sisältöön. Saat kesän aikana arvokasta kokemusta moderoinnista ja sen toimintatavoista.

Kyseessä on vaativa työ, koska tehtävä on hyvin itsenäinen ja sitä tehdään yksin. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta journalistisesta työstä tai viestinnästä, mutta aiempi kokemus moderoinnista ei ole välttämätöntä. Itsestään selvää on, että autamme sinut alkuun uudessa työssä ja saat perehdytyksen järjestelmiin ja työtehtäviin.

Työ on osa-aikaista ja vuorot voivat sijoittua sovitusti sekä arkipäiviin että viikonloppuihin. Palkkaus vaihtelee työvuoron ajankohdan mukaisesti. Työsuhde alkaa heinäkuussa ja kestää elokuun loppuun, tosin pidempikin työsuhde on mahdollinen.

Toivomme hakijoilta hyvää yleissivistystä, nopeaa reagointikykyä ja paineensietokykyä. Tämän lisäksi työssä vaaditaan tilannetajua sekä kykyä arvioida sisällön sopivuutta ja lainmukaisuutta. Tärkeää on myös pystyä kohtaamaan elämän varjopuolia. Tietoteknisesti on oltava näppärä ja nopeasti oppiva.

Kysy halutessasi lisää Tiina Longalta maanantaina 21. toukokuuta klo 09.00-10.00, p. 050 534 7909 ja täytä hakemus keskiviikkoon 23. toukokuuta 2018 kello 9 mennessä.

Edellytykset työnsaannille: Vuorotyö, Suomi äidinkieli