(Poistunut julkaisusta)

VERKKOKAUPPAPÄÄLLIKKÖ
Luhta Sportswear Company

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Pääset käynnistämään verkkokauppaliiketoimintamme ja hyödyntämään vahvasti näkemystäsi sen kehittämisessä.

Lanseeraamme oman verkkokaupan ja haemme sen myötä Lahden pääkonttorillemme sinua kaupallinen verkkokauppapäällikkö

Saat kokonaisvastuun verkkokaupan organisoimisesta ja kehittämisestä. Keskityt työssäsi konseptin rakentamiseen ja kaupalliseen puoleen. Rakennat brändiä, kehität asiakaskokemusta ja käytettävyyttä, vastaat hinnoittelusta ja lanseerauksista sekä hyödynnät dataa luodessasi positiivista markkinahämminkiä asiakkaille. Pääset rekrytoimaan tueksesi tiimin, jonka esimiehenä toimit.

Odotamme sinulta kokemusta markkinoinnista, verkkokaupan kehittämisestä ja ymmärrystä verkkoliiketoiminnan bisneslogiikasta. Sinulla on kykyä ja halua kantaa kokonaisvastuuta. Osaat johtaa asiantuntijatiimiä ja sidosryhmiä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä arvostettujen brändien parissa ja globaalisti toimivassa suomalaisessa yhtiössä. Tehtävä on uusi ja pääset hyödyntämään omia näkemyksiäsi. Onnistuessasi ja verkkoliiketoiminnan kasvun myötä saat vastuullesi useamman verkkokaupan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Juha Laurila, puh. 044 975 7848. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 29.8.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-14302. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.