Verkkokauppa- ja viestintävastaava
Hemtex

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

”On ihanaa tulla kotiin!” ja ”Töissä pitää olla hauskaa” - Näin me ajattelemme Hemtexillä.

Etsimme juuri nyt kaupallisen ajattelutavan omaavaa Verkkokauppa- ja viestintävastaavaa palvelukonttorin tiimiimme Espooseen. Uskomme, että olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, omaat vahvat tietotekniset taidot ja olet tottunut käyttämään työssäsi sujuvasti sekä suomen- että ruotsinkieltä ja osaat tuottaa kaupallista markkinointimateriaalia.

Verkkokauppa- ja viestintävastaavan tehtävä on hyvin monipuolinen ja sisältää mm. vahvassa kasvussa olevan verkkokauppamme kokonaisvaltaista ylläpitotyötä, erilaisten markkinointi- ja tuotemateriaaliemme käännöstyötä ja tiivistä yhteistyötä ruotsin organisaatiomme kanssa.

Toimintatapasi on järjestelmällinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää koulutusta ja kokemusta vastaavanlaisten tehtävien hoidosta mielellään kaupan alalla ja vahvaa kaupallista ajattelutapaa. Vahva suomen- ja ruotsinkielentaito sekä hyvät tietotekniset taidot ovat edellytyksenä työssä onnistumiseen.

Jotta viihdyt meillä, sinun tulee olla idearikas ja ratkaisukeskeinen. Osaat kuunnella muita ja työskennellä aktiivisena tiimin jäsenenä, mutta kykenet myös hyvin itsenäiseen työskentelyyn. Haluat kehittyä oman alasi spesialistiksi ja nautit oman työsi tuloksen seuraamisesta. Olet joustava ja viihdyt hetkittäin nopeatempoisessa työilmapiirissä, jossa vaaditaan suurta oma-aloitteisuutta ja kykyä viedä asioita eteenpäin itsenäisesti.

Tarjoamme asiakaskohtaamisia energisessä ja inspiroivassa ympäristössä sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Työsuhde on määräaikainen, äitiysloman sijaisuus. Työsuhde on suunniteltu alkavaksi perehdytysjaksolla tammikuussa 2020. Mikäli sinulla on kysyttävää paikasta, voit olla yhteydessä: Liiketoimintajohtaja Kati Vahokoski p. 040 489 0005/ kati.vahokoski@hemtex.fi. Olet tervetullut jättämään ruotsinkielisen hakemuksesi saman tien tai viimeistään 24.11.2019 mennessä ohessa olevan linkin kautta.

verkkokauppa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot