(Poistunut julkaisusta)

Verkkokaupan ylläpitäjä Espooseen
Clean Import Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020
Clean Import Oy
Clean Import on perinteikäs perheyritys, jonka tarina sai alkunsa vuonna 1991 ja tänä päivänä he toimivat eri puolilla Suomea monipuolisena ja aktiivisena puhtausratkaisujen osaajana.

Clean Import kehittää liiketoimintaansa vastuullisesti ja luo kannattavaa yritystoimintaa asiakkailleen sekä yhteistyökumppaneilleen muuan muassa kestävien ratkaisujen edelläkävijänä. Yritys toimii Suomen maahantuojana monille kansainvälisille puhtausalan tuotemerkeille kuten GreenCare Professional, Vikan Professional, Lucart Professional.
Toimenkuva
Haemme puhtaustarvikealan asiakasyrityksellemme verkkokaupan ylläpitäjää. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu mm. verkkokaupan ylläpitoa, kehittämistä, asiakkaiden opastamista verkkokaupan käytöstä sekä verkkokauppaan liittyvien kampanjoiden suunnittelua ja toteutusta. Tämän lisäksi tehtäviin voi kuulua esimerkiksi tuotteiden tallentaminen toiminnanohjausjärjestelmään ja tuotteiden hankintaa englannin kielellä.
Odotamme sinulta
Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy hieman aikaisempaa kokemusta WordPressin tai Woocommercen käytöstä. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä saat kattavan perehdytyksen työhösi. Puhut sujuvasti niin suomen kuin englannin kieltä ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme, että olet luonteestasi vastuuntuntoinen ja tarkka. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet taitava tiimi pelaaja. Kuulostaako tutulta? Käy jättämässä hakemus tehtävään, saatat olla etsimämme tyyppi!
Muut tiedot
Työpaikka sijaitsee Espoon Pihlajarinteessä. Tarjoamme alkuun 3kk määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen mahdollinen vakinaistuminen asiakasyrityksen kirjoille. Sopimus on kokoaikainen ja työtä tehdään arkisin toimistoaikoina. Palkkaus sopimuksen mukaan. Tiimikaverisi odottavat jo sinua, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae siis tehtävään heti tai viimeistään 1.3.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Lilli Toukola numerosta 050 560 8665 arkisin klo. 9-15 tai sähköpostitse lilli.toukola@eezy.fi.
Kesto
vakinaistuva
Lisätietoja
Lilli Toukola, lilli.toukola@eezy.fi, 0505608665
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.03.2020 mennessä.