(Poistunut julkaisusta)

Verkkokaupan varastotyöntekijöitä, Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä  niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Haemme nyt Helsingin Malminkartanossa sijaitsevalle asiakkaallemme osa-aikaisia verkkokaupan varastotyöntekijöitä.

Työ sisältää keräilyä, pakkausta, hyllytystä ja lähettämötyöskentelyä. Työssä tulet käyttämään trukkia.

Välillä työskennellään myös myymälän puolella asiakaspalvelutehtävissä.

Hakemamiltamme varastotyöntekijöiltä odotamme oma-aloitteisuutta, ulospäinsuuntautuneisuutta, hyviä asiakaspalvelutaitoja, sekä joustavuutta työskennellä eri työvuoroissa klo 06.00-23.00 välillä.

Tehtävässä tarvitaan myös hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla vaihtelevasti tilanteen mukaan, joten kerrothan hakemuksessasi tarkemmin käytettävyydestäsi ja siitä, millaisesta työtuntimäärästä olet kiinnostunut.

Jätä työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!