(Poistunut julkaisusta)

Verkkokaupan työntekijä osa-aikaiseen työhön
Kojamo

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Oletko kiinnostunut verkkokaupasta ja digitaalisesta asioinnista ja osa-aikaisesta työskentelystä? Haemme pääkaupunkiseudulle kirjoitus- ja kuvanmuokkaustaitoista tuntityöntekijää Lumo-verkkokauppamme ylläpitotehtäviin.

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Verkkokaupan työntekijänä pääset näyttämään taitosi Lumo-verkkokauppamme parissa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa asuntojen verkkokauppanäkyvyyteen liittyviä asioita, kuten tekstien ja kuvien käsittelyä. Tehtävä sopii sinulle erityisen hyvin, jos olet kiinnostunut digitaalisesta asioinnista ja verkkokaupasta. Toivomme, että osaat tuottaa sujuvaa ja myyntihenkistä tekstiä ja sinulla on peruskäsitys kuvankäsittelystä. Adobe Photoshopin, Lightroomin tai vastaavien kuvankäsittelytyökalujen osaaminen on tehtävässä eduksi.

Tuntityöntekijänä olet apuna niinä hetkinä, kun asuntoilmoituksia julkaistaan verkkokaupassamme erityisen vilkkaaseen tahtiin. Toivomme että pystyt työskentelemään noin 2-4 päivänä viikossa, eniten tekemistä on tavallisesti kuun vaihteessa. Työviikon aikataulut ovat sovittavissa joustavasti, ja toimistoaikojen lisäksi sinulla on tehtäviin perehdyttyäsi mahdollisuus työskennellä halutessasi myös iltaisin ja viikonloppuisin. Sopimus tehdään vuoden loppuun asti.

Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168 a, Helsinki. Tavallisesti työskentelemme toimistolla, mutta vallitsevassa pandeamiatilanteessa työt onnistuvat lähes täysin etänä.

Onnistumista tehtävässä helpottaa, jos sinulla on:

  • iloa palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa – toivomme että jaat arvomme!
  • perusosaaminen kuvankäsittelystä
  • taito tuottaa sujuvaa ja myyntihenkistä tekstiä suomeksi
  • kokemusta verkkokauppamaailmasta tai digitaalisista palveluista

Tarjoamme sinulle:

  • innostavan tehtävän joustavilla työskentelymahdollisuuksilla
  • mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi verkkokaupan ja digitaalisen asioinnin parissa
  • loistavat työkaverit ja ammattitaitoisen työyhteisön, joka on aina tarvittaessa tukenasi

Lisätietoja tehtävästä antaa digitaalisen palvelukanavan johtaja Juha Saikkonen pe 29.1. klo 12-15, puh. 050 390 3104 tai sähköpostitse osoitteessa juha.saikkonen@kojamo.fi.

Haethan tehtävää viimeistään sunnuntaina 31.1.!

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!