(Poistunut julkaisusta)

Verkkokaupan tuotepäällikkö, Rakentaja.fi
Sanoma Digital

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Haemme Rakentaja.fi -tiimiin Poriin verkkokaupan tuotepäällikköä. Toimenkuvassasi vastaat verkkokaupan osto-ja myyntitoiminnoista, kaupan kehityksestä, asiakaspalvelusta sekä teknisestä kehityksestä yhdessä teknisen tiimin ja markkinoinnin kanssa. Autat asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa ja kehität asiakkuuksia pitkäjänteisesti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien, kuten tukkujen- ja rakennusalan yritysten kanssa.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on aiempaa kokemusta verkkokauppatoiminnoista sekä kokemusta osto- ja myyntitoiminnoista. Arvostamme myyntihenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Rakennusalan tuntemus katsotaan eduksi.Toimit itsenäisesti, ja motivoidut uuden oppimisesta, aktiivisesta asiakastyöstä ja haasteellisista tavoitteista. Olet tiimipelaaja ja luot ympärillesi positiivista henkeä. Haemme tiimiimme innostunutta jäsentä, joka haluaa pelata voittajajoukkueessa. Koulutustaustasi on joko kaupallinen ja- tai tekninen.

Kiinnostuitko?  Huomiothan, että haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Timo Lehtinen timo.lehtinen@rakentaja.fi. Soittoajat rekrytointiin liittyen  ma-pe klo 10-11.