(Poistunut julkaisusta)

Verkkokaupan toimitusketjun suunnittelija
SOK Tavaratalo- ja erikoisliikekaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Olemme S-ryhmän Tavaratalo- ja erikoisliikekaupassa oivallisella kannattavan kasvun ja kehittämisen polulla. Olemme Suomessa kärkitoimija ja panostamme monikanavaisesti toimintamme kehittämiseen. Miltä sinusta kuulostasi mahdollisuus päästä ohjaamaan ja kehittämään Suomen johtavan tavaratalon muodin, kauneuden ja kodin tuotteiden verkkokauppamme toimitusketjun hallintaa? Voisiko tämä olla sinua kiinnostava seuraava ura-askel?

Tavaratalo- ja erikoisliikekaupan Saatavuuden ohjaus -yksikön Verkkokaupan toimitusketjun suunnittelijana vastuullasi on Sokos ja Emotion -ketjujen verkkokaupan tilaamisen prosessit huomioiden myymälä- ja varastotäydentäminen. Työssäsi tulet rakentamaan ja kehittämään Sokos.fi:n toimitusketjun hallintaan kustannustehokkaita toimintamalleja sekä opastamaan sidosryhmiä toimitusketjun hallintaan liittyvissä asioissa.

Työtehtäväsi on meillä uusi ja tärkeä positio, jossa pääset pitkälti vaikuttamaan työsi sisältöön tavoitteidemme saavuttamiseksi:

 • Tulet määrittelemään optimaalisen toimituskanavan valinnan periaatteet sekä mittarit
 • Tuet hankintaorganisaatiotamme oikean toimituskanavan valinnassa
 • Huomioit Sokos.fi:n tuotteiden elinkaaren tilaus-toimitusprosesseissa
 • Huolehdit Sokos.fi:n toimituskanavien optimaalisesta saatavuudesta ja varastotasoista
 • Mahdollistat Sokos.fi:n myyntipolun toteutumisen rakentamalla ketteriä toimintamalleja valikoiman laajentamiseen sekä saatavuuden varmistamiseen
 • Tunnistat ja ratkaiset järjestelmissä ja/tai prosesseissa havaittuja kehitystarpeita yhdessä sidosryhmiemme kanssa

Meillä on iso kehitysvaihde silmässä ja työssäsi tulet osallistumaan muutoksemme eteenpäin viemiseen ja toimintamme kehittämiseen:

 • Mahdollistat Sokos.fi:n myyntipolun toteutumista verkkokaupan toimitusketjun optimoinnilla
 • Osallistut käynnissä olevaan merkittävään toiminnanohjausjärjestelmämme uudistusprojektiin
 • Hyödynnät analytiikkaa toimitusketjumme ohjaamisessa ja liiketoimintamme kehittämisessä

Tässä työssä pääset verkostoitumaan aktiivisesti sidosryhmiemme ja kumppaniemme kanssa. Toimit palveluorganisaatiossamme aktiivisessa yhteistyössä verkkokauppaorganisaatiomme, Sokos- ja Emotion-myymälöidemme, logistiikkakeskuksiemme sekä järjestelmä- ja tavarantoimittajiemme kanssa. Olet siis tapahtumien keskellä ja Sokos.fi –verkkokauppamme onnistumisen vahva lenkki.

Tuntuuko sinusta siltä, että tämä olisi sinua kiinnostava tehtävä? Loistavaa, seuraavaksi tarkemmin siitä, millaisin taidoin tehtävässä onnistut.

Vielä muutama sana odotuksistamme sinua kohtaan

Tässä tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että sinulla on aiempaa työkokemusta verkkokauppojen tilaus-toimitusketjujen parissa toimimisesta. Olet toimitusketjun ammattilainen, jolla on taito pyörittää numeroita ja löytää sieltä oleellinen kehitystyötä viitoittamaan. Ei siis haittaa, jos uskallat myöntää tykkääväsi Excelistä.

Mielestämme on myös tärkeää, että

 • sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, mielellään korkeakoulututkinto
 • sinulla on taito omaksua nopeasti uusia asioita ja olet kiinnostunut ympäröivästä maailmasta ja sen tapahtumista
 • sinulla on analyyttinen ote työhösi ja pidät datan analysoinnista liiketoiminnan tarpeisiin • teet asioita mieluusti yhdessä, kannustaen ja tukien
 • ymmärrät ketterän kehittämisen menetelmiä ja osaat soveltaa tietojasi myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa
 • osaat johtaa omaa työtäsi ja olet oma-aloitteinen toimeen tarttuja
 • siedät ajoittaista työmäärästä sekä aikatauluista johtuvaa painetta

Miltä vaikutti, oletko etsimämme osaaja? Jos tunnistit edellä kuvatusta itsesi, olisi hienoa jutella kanssasi lisää tästä tehtävästä.

Miltä vaikutti? Voisitko sinä olla työkaveriksemme etsimä osaaja?

Voit hakea tähän tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 9.12.2019 mennessä. Koska tämä on meille erittäin tärkeä rekrytointi, käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta panttaa hakemustasi viime hetkeen.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, tuleva esimiehesi ja ryhmäpäällikkömme Kirsi Sivén juttelee mielellään kanssasi esimerkiksi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten pe 29.11.2019 klo: 9-11 tai ti 3.12.2019 klo: 13-15 puhelimitse 050 577 0825 tai sähköpostitse kirsi.siven@sok.fi.

Voit myös halutessasi jutella tulevan työparisi, verkkokauppapäällikkömme Heidi Karinkannan kanssa. Hänet tavoitat numerosta 050-388 3705 tai sähköpostitse heidi.karinkanta@sok.fi.