Verkkokaupan sisällöntuottaja / toimistotyöntekijä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Verkkokaupan sisällöntuottaja, toimistotyöntekijä

Etsimme henkilöä asiakasyrityksemme verkkotukkukaupan sisällöntuotannon ja ylläpidon tehtäviin. Töitä on tarjolla noin 25-30h per viikko ja niitä on mahdollista tehdä etänä sekä Lahdessa sijaitsevan yrityksen toimipisteessä. Työtuntien määrä voi kasvaa sen mukaan kuinka saa uusia työtehtäviä otettua haltuun. Jatkossa on mahdollisuus myös työllistyä kokoaikaiseen työsuhteeseen tehtävässä menestymisen mukaan. Asiakkaamme on voimakkaassa kasvussa ja töitä riittää pidemmäksi aikaa. Työsuhde on alkuun vuokratyösuhde Lisäpalvelun kanssa.

Työtehtäviin kuuluu: verkkokaupan sisällöntuotanto, tuotteiden perustaminen, tuotetietojen käännöstyö, digimarkkinointi, verkkosivujen kehittäminen sekä muut sovitut toimistotehtävät. Töitä tehdään pienellä tiimillä, joten muitakin tehtäviä tulee olemaan monipuolisesti sisällöntuotannon lisäksi.

Työssä menestymisen osalta eduksesi olevia asioita ovat:

- Määrätietoinen ja systemaattinen lähestymistapa sovittuihin työtehtäviin

- Oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky

- Halu kehittää itseään ammattiosaamisen osalta

- Kiinnostus kehittää verkkokaupan toimintaa

- Kaupallinen koulutus

- Kokemus vastaavista työtehtävistä

- Sujuva kirjallinen suomen kielen ilmaisutaito ja englannin kielen taito

- Kokemus myynti- ja ostojärjestelmistä

- Wordpress ja WooCommerce osaaminen

 

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi linkin kautta.

Lisätietoja antaa:

Marko Lintunen

0444 272 322

marko.lintunen@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393649
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi, Joutsa, Jyväskylä, Kuhmoinen, Luhanka, Muurame, Kymenlaakso, Iitti, Kouvola, Päijät-Häme, Artjärvi, Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Hämeenkoski, Kärkölä, Lahti, Nastola, Orimattila, Padasjoki, Sysmä, Uusimaa, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Tuusula, Vantaa