(Poistunut julkaisusta)

Verkkokaupan myyntipäällikkö
Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2020

Vähittäiskaupan kasvu on juuri nyt vahvaa verkossa. Sokos.fi:n myynti on kasvanut tänä vuonna kaksinumeroisin luvuin. Otammekin verkkokaupan kehittämisessä parhaillaan valtavia harppauksia. Pöydällä sekä tulossa on edistyksellisiä ratkaisuja ja uuden luomista – innostava lähtökohta sinun työllesi, vai mitä?

Millainen on sitten tämä määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus, jota sinulle nyt tarjoamme?


Tässä roolissa meillä sinun vastuullasi on Sokos.fi verkkokaupan myynti ja sen kehittäminen. Olet siis yhtä aikaa niin myynnin tekijä kuin verkkokaupan kehittäjä.

Tulet olemaan isossa roolissa käynnissä olevissa sekä tulevissa mittavissa kehityshankkeissamme. Työsi on monikanavaisen palvelupolun kehittämistä asiakkaillemme. Olet mukana kehittämässä niin itse verkkokaupassa olevia palveluita kuin kokonaisuuden taustaprosesseja maksamisesta toimittamiseen. Olet siis koko arvoketjun kehittäjä.

Vaikka verkkokauppamme kehittäminen on tärkeä fokus, työhösi liittyvät myös myyntitavoitteet, seuranta, analytiikka ja data sekä raportointi. Olet keskeinen operoija niin tavarantoimittajien kuin alueosuuskauppojemme suuntaan – olet sidosryhmillemme aito kumppani ja arvontuottaja. Yhdessä kanssamme.

Tämä tehtävä tarjoaa mielestämme ainutlaatuisen näköalan muodin ja kauneuden kaupan maailmaan – mittaluokassa, joka on ainut laatuaan Suomessa. Verkkokaupan kasvu, trendien muutokset, kivijalkakaupan rooli, digitalisaatio, kilpailukentän muutos, asiakkaiden odotukset – maailma ympärillämme muuttuu ja on murroksessa. Voisiko olla enää kiehtovampaa ajankohtaa työskennellä tässä avoinna olevassa tehtävässämme?


Mitä sinun on lupa odottaa?

  1. Ensinnäkin kun muoti ja kauneus ovat sinua innostavia aiheita, pääset toimimaan kansainvälisten huippubrändien ja tavarantoimittajien kanssa. Suunnittelemaan ja toteuttamaan esimerkiksi kampanjoita ja tuotelanseerauksia yhdessä heidän kanssaan.
  2. Toiseksi tulet rakentamaan omaa Sokos.fi-verkkokauppabrändiämme, jonka vahvuus on monikanavaisuus. Yksi työsi rikkauksista onkin monikanavaisen, asiakastarvelähtöisen myynnin kehittäminen. Työtäsi rikastuttavat myös sesongit, trendien vaihtelut sekä erilaiset kampanjat. 
  3. Meillä näet oman onnistumisesi suoraan luvuista, mikä on mielestämme palkitsevaa. Asiakastyytyväisyydellämme on suora yhteys meidän työhömme ja siinä onnistumiseemme. Työssämme palkitsee myös se, että autamme omia työkavereitamme menestymään omassa työssään.
  4. Me S-ryhmässä haemme jatkuvasti parhaita ratkaisuja oman toimintamme ilmasto- ja ympäristövaikutusten pienentämiseksi. Työlläsi on suora linkki tähän. 
  5. Hyppäät mukaan matkaan, jossa päivät eivät ole toistensa kaltaisia. Ympärilläsi tapahtuu samalla kun askeleet eteenpäin ovat harppauksia – kehityspanostuksemme kun ovat mittavia ja strategiamme mukaisia.
  6. Uskallamme luvata, että kanssamme opit varmasti uutta. Tulet tekemään ja kokeilemaan asioita, joita kukaan ei ole ennen tehnyt. Analytiikka, koneoppiminen ja muut kehityksen draiverit kasvattavat varmasti osaamispääomaasi. Puhuttakaan tekemisemme mittaluokasta. Ammatillisesti ajatellen > ehdottomasti tilaisuus kerryttää arvokasta kokemusta.

Tulet saamaan rinnallesi työhönsä sitoutuneen joukon todella kovia osaajia, jotka jakavat sinulle osaamistaan ja auttavat. Tulet työskentelemään joukkueessa, jossa puhallamme yhteen hiileen ja yhteisen onnistumisen eteen. Henkilökohtaista arkeasi taas tukevat ryhmämme mielekkäät henkilöstöedut sekä mielestämme työmme vaativuutta vastaava kompensaatio. Henkilöstöetuihimme voit tutustua tarkemmin täältä.

Miltä vaikutti? Voisiko tämä roolimme olla sinua kiinnostava, sopiva askel ja haaste työurallasi?
 

Etsimämme osaaja ja työkaveri

Tässä roolissa menestyy mielestämme digitaalisen myynnin ammattilainen. Henkilö, jolla on jo näyttöä myynnin kasvattamisesta verkkokaupassa. Ymmärrät yhtä lailla analytiikan kuin taustaprosessien toimivuuden merkityksen myynnillisten tavoitteiden saavuttamisessa. Ketterän kehittämisen maailmakaan ei ole sinulle tällöin vieras.

Työskentelyssä sinua innostavat kasvu ja muutoksen luomat mahdollisuudet. Tartut tilaisuuksiin ja teet ratkaisuja – aina asiakkaan parhaaksi. Samalla ymmärrät, että tänään tekemäsi suunnitelmat voivat vaatia muutoksia jo huomenna. Et pelkää epäonnistumisia, vaan positiivisen kautta näet ne tilaisuutena oppia.

Työskentelyotteeltasi olet innostava ja toimeen tarttuva tekijä. Taidat toimimisen verkostoissa ja erilaisten odotusten ristivedossa. Olet vaikuttava ja aktiivinen viestijä etkä säikähdä, jos joudut välillä parrasvaloihin. Työhösi kun kohdistuu suuri kiinnostus.


Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 25.11.2020 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, johon panostamme sen vaatiman ajan. Käymmekin hakemuksia läpi sekä tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen Päivi juttelee mielellään kanssasi. Hänet tavoitat 10.11. klo 9-11 ja 11.11. klo 15-17 numerosta 040 839 4908 tai muuten sähköpostitse paivi.juntunen@sok.fi.

#SOK