(Poistunut julkaisusta)

Verkkokaupan asiakaspalvelutyöntekijä
Bygghemma Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Etsimme nyt yrityksemme kasvaessa uutta Verkkokaupan asiakaspalvelutyöntekijää Bygghemma Finlandin asiakaspalvelutiimiin Riihimäelle.

Tehtävässä vastaat päivittäin kymmeniin asiakkaidemme sähköposti- ja puheluyhteydenottoihin. Otat vastaan asiakkaan palautteen, tiedustelun tai ongelman ja etsit mahdollisimman pian asiakasta tyydyttävän vastauksen tai ratkaisun. Olet päivittäin yhteydessä tavarantoimittajiimme sekä kuljetuskumppaneihimme. Teet tiivistä yhteistyötä sisäisesti oman tiimin, myynnin, tuotehallinnan, markkinoinnin, talouden ja tuotepäälliköiden kanssa vastauksia ja ratkaisuja etsiessäsi. Toimit linkkinä verkkokaupppatilauksen tehneen asiakkaan ja taustalla pyörivän organisaatiomme ja yhteistyökumppaneidemme välillä. Käytät työssäsi pääasiassa asiakaspalvelu- sekä tilaustenkäsittelyjärjestelmiä, puhelinta ja sähköpostia.

Odotamme, että sinulla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä mahdollisesti kuluttajasuojalain tulkinnasta. IT-taitojesi on oltava erinomaiset ja kirjoitat sekä kommunikoit sujuvasti ja virheettömästi suomen- ja englanninkielellä. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmistyyppien kanssa ja istut reippaaseen ja aktiiviseen asiakaspalvelutiimiimme. Asiakaspalvelutyöntekijänä sinun tulee olla sinnikäs, positiivinen ja osaat kääntää välillä vaikeankin asiakastilanteen positiiviseksi kokemukseksi niin itsellesi kuin asiakkaalle. Iso osa asiakkaistamme on uudelleen verkkokauppaan palaavia asiakkaita ja olet merkittävässä roolissa varmistamassa, että näin on jatkossakin. Asiakas on meille tärkeä!   

Tarjoamme mielenkiintoisen, eläväisen ja haastavan työn suuren verkkokaupan kokeneessa ja taitavassa asiakaspalvelutiimissä. Työpiste on Riihimäen keskustassa ja palkkaus Kaupan työehtosopimuksen mukaan.

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@taloon.com 21.10.2018 mennessä. Kerro hakemuksessasi, mistä sait tiedon tästä työpaikasta. Lisätietoja antaa Pia Johansson p. 050 573 3310