(Poistunut julkaisusta)

Verkkokaupan asiakaspalvelijoita, suorarekrytointi
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2018

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen tiimipelaaja, joka tulee helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Onko sinulla kokemusta verkkokaupasta?

Etsimme nyt asiakkaallemme suorarekrytointitoimeksiantona reippaita VERKKOKAUPAN ASIAKASPALVELIJOITA Helsingin myymälän noutopisteeseen ja asiakaspalveluun!

Tulet työskentelemään tunnetussa kodintekniikkaan erikoistuneessa yrityksessä, jossa toiminta perustuu laatuun, kotimaisuuteen sekä vankkaan ammattitaitoon.

Työtehtävän kuvaus

Palveluneuvojana vastaat pääasiassa verkkokaupan asiakaspalvelutehtävistä kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä. Työtehtävät liittyvät mm. tuotenoutoon, tuotekyselyihin, toimitusaikojen tiedusteluun ja reklamaatioihin. Tavoitteenasi on etsiä asiakkaalle tilanteeseen sopivat ratkaisut ja tuottaa heille ensiluokkaisia asiakaspalvelukokemuksia.

Hakijan profiili

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkistä asennetta ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Olet sosiaalinen tiimipelaaja ja uskallat tehdä tarvittaessa nopeitakin ratkaisuja asiakkaiden ongelmien selvittämiseksi. Tulet käyttämään työssäsi useita tietoteknisiä järjestelmiä, joten odotamme sinulta nopeaa oppimiskykyä ja hyviä tietokoneen peruskäyttötaitoja. Puhut sujuvasti suomea ja englantia, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Odotamme sinulta ammattitaitoa ja kiinnostusta kodin- ja viihde-elektroniikkaa kohtaan.

Tarjoamme

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa maaliskuussa sopivien henkilöiden löydyttyä. Työaika on 37,5h/vko ja vuorot sijoittuvat arkipäiville klo 9-19 välille, yhdessä sopien. Tarjoamme sinulle mukavan ja rennon työympäristön, tiimikaverit sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi mielenkiintoisissa asiakaspalvelutehtävissä.

Kiinnostuitko?

Uniflex hoitaa rekrytointiprosessia asiakkaan puolesta. Lähetä hakemuksesi oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipäällikkö Tiina Janerko, puh. 040 689 5300. Parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15.

Lähetä hakemuksesi meille pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!