(Poistunut julkaisusta)

Verkkokaupan asiakaspalvelija
Puuilo

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Haluatko lähteä mukaan ehkä hieman erilaiseen kauppaan? Haluatko työskennellä kasvavassa vakavaraisessa vähittäiskaupassa? Me Puuilossa jatkamme voimakasta kasvuamme ja haku on auki nyt Helsingin Itäkeskuksen Verkkokauppaan! 


Etsimme joukkoomme innokkasta ja kielitaitoista

verkkokaupan asiakaspalvelijaa 

vastaamaan Suomen ja Ruotsin verkkokaupan asiakaspalvelusta.


Olet rohkea, aktiivinen ja motivoitunut asiakaspalvelija etkä kavahda verkkokaupan asiakaspalvelijan tehtäviä kuten asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse sekä päivittäisiä verkkokaupan ylläpitotehtäviä niin suomen kuin ruotsin kielellä tai mitä ikinä työpäivä tuokaan tullessaan. Omaat reippaan, ennakkoluulottoman, rehellisen ja ystävällisen luonteen sekä oppivan ja kehittyvän asenteen. Tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaisen suomen kielen taidon lisäksi erinomaista ruotsin kielen taitoa. Eduksesi lasketaan myös kokemus verkkokaupasta ja asiakaspalvelusta. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on vaadittava kielitaito sekä positiivinen, motivoitunut ja asiakaslähtöinen asenne. Kaiken muun voimme sinulle opettaa. 


Me Puuilolla tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan vakavaraiseen vähittäiskauppaan, joka on voimakkaassa kasvussa. Viihtyisässä, nuorekkaassa ja sitoutuneessa työympäristössä on myös mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehitykseen. 


Kuvailimmeko juuri sinut? Siinä tapauksessa lähetä pikimmiten hakemuksesi meille oheisesta linkistä. Myy itsesi meille avoimella hakemuksella ja CV:llä, halutessasi voit kuvata lyhyen videoesittelyn itsestäsi viimeistään sunnuntaihin 28.4.2019 mennessä. Hakemuksia käsitellään niiden saapuessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Verkkokauppapäällikkö Karri Durchman, puh. 040 7067737, kertoo tarvittaessa lisää meistä, avoimesta tehtävästä ja verkkokaupasta arkisin klo 8-10.


Odotamme innolla hakemustasi!